Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ανάπηροι σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν για την Βραζιλία!

Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία από υποτιθέμενους οπαδούς με κινητικά προβλήματα, οι οποίοι πανηγυρίζουν τα γκολ. Θαύμα ή κάτι άλλο;

Λένε πως τα θαύματα γίνονται ακόμη και στο ποδόσφαιρο. Οπαδοί οι οποίοι εμφανίστηκαν πάνω σε αναπηρικά καροτσάκια σε εξέδρες γηπέδων της Βραζιλίας κατηγορούνται για απάτη.

Η FIFA κυκλοφόρησε εισιτήρια για συνταξιούχους, φοιτητές και άτομα με ειδικές ικανότητες σε μειωμένες τιμές. Το γεγονός αυτό οδήγησε κάποιους επιτήδιους στην αγορά των εισιτηρίων από την μαύρη αγορά.

Έτσι εμφανίστηκαν άτομα με υποτιθέμενα προβλήματα αναπηρίας τα οποία ήταν περίπου 30 ετών στην πλειονότητα τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα δύο άτομα το ένα εισιτήριο είναι δωρεάν για τον συνοδό του ατόμου με κινητικά προβλήματα. Στη Βραζιλία το να πουλήσει κάποιος εισιτήρια σε αυξημένες τιμές επισύρει ποινή φυλάκισης που φτάνει μέχρι και τα τέσσερα χρόνια.

Η αστυνομία ερευνά τις περιπτώσεις 22 οπαδών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αναπηρικά καροτσάκια στην χωρητικότητας 66.000 θέσεων "Σάο Πάουλο Αρένα".

Περίπου 30 φωτογραφίες όπου πρωταγωνιστούν "μαϊμού" άτομα με ειδικές ικανότητες, τα οποία σηκώνονται όρθια έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο.

- Source :  http://www.sigmalive.com

----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου