Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Σκυλιά ξυλοκοπήθηκαν άγρια - το ένα χαροπαλεύει

Αντιμέτωπος με κτηνωδία σε βάρος των ίδιών του των σκυλιών βρέθηκε χθες ο ιδιοκτήτης τους σε κτήμα που διατηρεί στην περιοχή Τσερίου.

 Δύο σκυλιά (φωτο), Κάνε Κόρσο, ξυλοκοπήθηκαν άγρια στο κεφάλι από αγνώστους, αφού προηγουμένως άνοιξαν το κλουβί τους που βρισκόταν σε περιφραγμένο χώρο.

Σύμφωνα με καταγγελία του ιδιοκτήτη Χρίστου Μερκούρη στον «Φ», δεν μπορούσε να πιστέψει τη βαναυσότητα κατά των σκύλων του. Όπως είπε, κάποιοι, αφού έκοψαν τα τέλια της περίφραξης, έκλεψαν κάτι μικροπράγματα και μετά άνοιξαν το κλουβί το οποίο είχε δύο σκυλιά, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Ο κ. Μερκούρης ανέφερε ότι φαίνεται τα σκυλιά να ξυλοκοπήθηκαν άγρια. Μόλις τα εντόπισε, αφού τα μετέφερε σε κτηνιατρική κλινική, επικοινώνησε με την Αστυνομία Λακατάμιας. Σημείωσε ότι αστυνομικοί πήγαν στη σκηνή, παίρνοντας αποτυπώματα και άλλα τεκμήρια.

Από πλευράς του ο κτηνίατρος Μάνος Λοΐζου δήλωσε στον «Φ» ότι το ένα σκυλί μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία. Πρόσθεσε ότι προχώρησε σε επεμβάσεις στα μάτια του, αλλά είναι άγνωστο κατά πόσο θα διατηρηθεί στη ζωή. Ακόμα και αν γλυτώσει, είπε, δεν πρόκειται να ξαναδεί. Το δεύτερο σκυλί, πρόσθεσε, έχασε το ένα του μάτι.

- Source : http://www.philenews.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου