Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΑΕΛ - Χαραλάμπους: «Έδειξαν πόσο πολύ το θέλουν»

Πανέτοιμη παρουσιάζεται η ΑΕΛ ενόψει του μεγάλου αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο, όπως ανέφερε το πρωινό της Πέμπτης ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας, Μιχάλης Χαραλάμπους μιλώντας στον SuperSport FM.

Για την παρουσία του κόσμου στη χθεσινή προπόνηση...
«Έχουν δείξει πόσο πολύ το θέλουν. Ήθελαν να μεταδώσουν τον πόθο αυτό στους ποδοσφαιριστές. Όταν βλέπεις 2000 οπαδούς να δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα, πεισμώνεις για να δώσεις τη χαρά του πρωταθλήματος».

Για τη σημαία που έχει η ψυχολογία...
«Προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να τονώσουμε τη ψυχολογία. Οι τελευταίες ενέργειες έχουν να κάνουν με την ψυχολογία παρά με το αγωνιστικό. Πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να παρουσιάσουν οι παίκτες τον καλύτερο τους εαυτό».

Για το γεγονός ότι ο τίτλος κρίνεται σε ένα παιχνίδι στο Τσίρειο...
«Έχουμε τρία δεδομένα που είναι υπέρ μας. Παίζουμε στο γήπεδο μας, έχουμε το πλεονέκτημα της ισοπαλίας και της νίκης. Είναι θετικά στοιχεία και οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα. Δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι. Για να το κερδίσεις, πρέπει να βάλεις πάθος και ψυχή».

Για τον Καλουτζέροβιτς...
«Θα δείξει σήμερα αν μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή».

Source : www.24sports.com.cy


--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου