Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Αυτό είναι το smart watch που θέλω να φοράω! (Εικόνες)

Η νέα μόδα που έχει τρελάνει τους κατασκευαστές και θέλουν όλοι ένα κομμάτι από την pitta είναι τα smart watches, έχουμε την Samsung με το Gear και το Gear Fit, το Pebble, την Sony με την δικια της πρόταση και την Apple, Google και HTC να το έχουν προετοιμασμένο αλλα όσα βλέπω προσωπικά έχουν κάτι που με τραβάνε πίσω.

Είναι σίγουρα εκπληκτικά με τα ποσα μπορούν να κάνουν αλλα έχουν ξεχάσει ότι ένα SmartWatch πρέπει να είναι αρχικά ρολοι και μετά όλα τα αλλα, να έχει την κλασική ομορφιά του ρολογιού και όχι απλά ένα μικρό κινητό τηλέφωνο με λουράκι για το χέρι.

Αυτό είχε υπόψη του ο σχεδιαστής Gabor Balogh όπου στις πιο κάτω εικόνες μπορούμε να δούμε την δικια του άποψη μέσω του Concept πως πρέπει να είναι το επόμενο smart watch.









Όπως βλέπετε και οι ίδιοι έχει τα χαρακτηριστικά που το κάνουν έξυπνο, όπως χάρτες, να βλέπουμε μηνύματα και κλήσεις από το κινητό μας, τον καιρό, πυξίδα, χειρισμό για την μουσική μας ακόμα και δυνατότητα να παίρνει τον παλμό μας, αλλα κρατάει το κλασικό και την απλότητα στον σχεδιασμό του όπως ένα συνηθισμένο ρολοι.

Πηγή: thetechaholic.com

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου