Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ποδόσφαιρο » Κύπρος » Α Κατηγορία - Να φανεί ευεργετική η διακοπή

Ξανά αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Απόλλωνα, που μετά από διακοπή 15 ημερών παίζει και πάλι αύριο κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι κυανόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα.

Υπάρχει ένα ερωτηματικό για το πως θα συμπεριφερθεί η ομάδα μετά από 2 βδομάδες χωρίς παιχνίδι, καθώς φέτος έδειξε να επηρεάζεται αρνητικά μετά από διακοπή, έστω κι αν υπήρχε ανάγκη από ανάσες ξεκούρασης. Επειδή όμως κάθε λεπτομέρεια μετράει πολύ από εδώ και εξής, αναμένουμε να δούμε απαιτητικό τον Απόλλωνα στον αγωνιστικό χώρο και με σωστή τακτική να πάρει το τρίποντο.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο μπορεί να υπολογίζεται ο Ρασίντ Χαμτνανί. Ο Μαροκινός τις τελευταίες μέρες δοκίμασε και έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και θέτει υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή. Θα αγωνιστεί όμως μόνο αν είναι 100% έτοιμος καθώς το τελευταίο πράγμα που θέλουν στον Απόλλωνα είναι η πιθανότητα υποτροπής, σε μια περίοδο όπου η παρουσία του κάθε ποδοσφαιριστή μετράει.

Τέλος, να αναφερθεί ότι ο Χριστάκης Χριστοφόρου καλείται να κάνει και πάλι σωστή διαχείριση του ρόστερ του, καθώς έρχονται μαζεμένα παιχνίδια σε διάστημα τριών - τεσσάρων ημερών. Δεν πρέπει να μας ξενίσει αν δούμε αλλαγές σε πρόσωπα και συστήματα, ούτως ώστε να παίρνουν ανάσες οι παίχτες.

Πηγή: 24sports.com.cy

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου