Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Βέρα Μπούφη: Η ανιψιά της Άννας Βίσση μπήκε στο παιχνίδι

Βέρα Μπούφη: Η ανιψιά της Άννας Βίσση μπήκε στο παιχνίδιΛίγο πριν το τέλος της πρώτης φασης του The Voice, εμφανίστηκε στη σκηνή των blind auditions και η ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη.

Ερμήνευσε το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου «Οι Φίλοι Μου Χαράματα» και μόνο ο Αντώνης Ρέμος γύρισε πάνω στην τελευταία νότα και έτσι η Βέρα συνεχιζει στο παιχνίδι.

«Τη Βέρα τη γνωρίζω πάρα πού καλά, και παλεύει για να κατακτήσει το όνειρό της. Είναι ένας μαχητής και αγαπάει πάρα πολύ το τραγούδι. Θέλω βέβαια να μου πεις ένα τραγούδι της θείας σου.

Η Βέρα είναι η ανιψιά της Άννας Βίσση. Φέτος τη γνώρισα αλλά με χαροποιεί πάρα πολύ γιατί είναι ταπεινή και δουλεύει πάρα πολύ. Θα κάνω εγώ το καλύτερο θέλω κι εσύ να κάνεις το καλύτερο και όπου μας βγάλει», είπε μεταξύ άλλων o Αντώνης Ρέμος, ενώ όλοι οι κριτές παρατήρησαν την ομοιότητα της φωνής της με αυτή της Άννας Βίσση.


Πηγή: elita.philenews.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου