Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η πρώτη Κύπρια που δεν πέρασε στο «The Voice» είναι αδελφή πασίγνωστου ποδοσφαιριστή

ewergΌσοι Κύπριοι πέρασαν από το στάδιο των blind auditions, στο ελλαδικό « The Voice», κατάφεραν να προκριθούν στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού.
Η Άννα, από τη Λεμεσό, αδελφή πασίγνωστου ποδοσφαιριστή, που θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού, δεν κατάφερε να κάνει τους coach να γυρίσουν.

Η όμορφη Άννα Μακρίδη, είναι η αδελφή του πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ και διεθνή μεσο επιθετικού Κωνσταντίνου Μακρίδη, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα με τα χρώματα της Εθνικής Κύπρου, στην Ουκρανία


 1743449 10203008991094972 1158416781 n

Η Άννα ερμήνευσε το κομμάτι «stepping stone» της Duffy, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τους κριτές να γυρίσουν.

ewerg

Σχολιάζοντας την παρουσία της, η Μελίνα Ασλανίδου, παρατήρησε ότι η διαγωνιζόμενη δεν άφηνε τη φωνή της να ανασάνει, η να ανοίξει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, υποδεικνύοντας της, ότι θα ήθελε να ακούσει περισσότερο τσαμπουκά στο ρεφραίν.

Ο Αντώνης Ρέμος, έκρινε ότι η φωνή της έχει μία απορία και χρειάζεται δουλειά.

Η Δέσποινα Βανδή, αισθάνθηκα, όπως είπε, ότι ακούγοντας μόνο τη φωνή, είχε κάποια πολύ καλά στοιχεία, διαφώνησε όμως ως προς τον χειρισμό της, αφού θεώρησε πως ήταν σκληρή στο κομμάτι που επέλεξες.

Ο Μιχάλης συμφώνησε με τις παρατηρήσεις της Δέσποινας, λέγοντας της πως έφευγε σε κάποια σημεία του κομματιού, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα του.


Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου