Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Τι συμβαίνει στο πάρκο της Ακρόπολης στη Λευκωσία; - ΦΩΤΟ

Γέμισε ο τόπος Πρόσκοπους! Κάτι ετοιμάζουν εκεί κάτω. Το troktikocyp βρέθηκε εκεί και ρώτησε τι σημαίνουν όλα αυτά!

Οι ετοιμασίες είναι συνεχόμενες και τα παιχνίδια γεμάτα με περιπέτεια, δράση και πολύ γέλιο. Ποιος να είναι άραγε ο λόγος;

Η Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης, είπαν που είναι μια Προσκοπική και Οδηγική εκδήλωση. Γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1926 στις 22 Φεβρουαρίου, σε ανάμνηση της γέννησης του ιδρυτή του Προσκοπισμού Λόρδου Μπέϊντεν - Πάουελ (22/2/1857).

Την ημέρα αυτή οι Πρόσκοποι και οι Οδηγοί συλλογίζονται για τις αξίες των οργανώσεών τους, αποστέλλουν τις ευχές σε όλους όσοι ανήκουν στη μεγάλη αυτή παγκόσμια οικογένεια και πραγματοποιούν εράνους για να βοηθήσουν προσκόπους και οδηγούς σε φτωχές χώρες.

Δείτε στις φωτογραφίες πως οι ενήλικες ένστολοι του Προσκοπισμού (Βαθμοφόροι), φρόντισαν τον χώρο και ετοίμασαν ένα σωρό παιχνίδια για τους μικρούς ένστολούς τους προσοχή στα χαμόγελα τους...  Η αγάπη για αυτό που κάνουν, μάλλον είναι και το μυστικό τους.











---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου