Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Άξιοι! Πολίτες άκουσαν τον συναγερμό και ακινητοποιήσαν τον δράστη

Μεγάλο μπράβο στους δύο πολίτες που βρέθηκαν στον περιστατικό και κατάφεραν να αποτρέψουν τον δράστη από το να εισέλθει εντός του περιπτέρου.

Συγκεκριμένα, τα μεσάνυχτα, ήχησε σύστημα συναγερμού σε περίπτερο στη Λεμεσό και δύο πολίτες εντόπισαν ένα πρόσωπο να προσπαθεί να παραβιάσει την πίσω πόρτα του περιπτέρου. Μόλις τους αντιλήφθηκε ο δράστης, τράπηκε σε φυγή αλλά έγινε κατορθωτή η ακινητοποίηση του από 32χρονο και ακολούθως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο 35χρονος δράστης συνελήφθη τις πρωινές ώρες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σε έρευνα που έγινε στη σκηνή εντοπίστηκαν ένα κατσαβίδι, ρούχινα γάντια, ένας σκούφος και μία πένσα, τα οποία ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν δικά του.

Στη συνέχεια ανακρινόμενος ο δράστης, φέρεται να παραδέχθηκε διάρρηξη που διαπράχθηκε στις 8 Νοεμβρίου, 2014 σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και τρία μεγάφωνα, τα οποία όπως ανέφερε αποτελούν προϊόντα κλοπής από το εν λόγω υποστατικό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου