Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Καιρός, λοιπόν να αλλάξεις πορεία. Βγες και λίγο έξω. Διασκέδασε με φίλους. Αν είσαι ελεύθερη, είναι ο καλύτερος μήνας να αποφασίσεις να κάνεις επιτελούς μια σοβαρή σχέση 

ΤΑΥΡΟΣ Αν καταφέρεις να ξεφύγεις από αυτά που σε βασανίζουν και απελευθερωθείς, τότε θα απολαύσεις πραγματικά. Τον ερωτα Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Είσαι και εσύ άνθρωπος και έχεις ανάγκες. Μην το ξεχνάς.
ΔΙΔΥΜΟΙ Μπερδεμένη περίοδος έχει ξεκινήσει για εσένα. Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε και πολύ καλά γιατί δεν φροντίζεις να κάνεις κάτι εσύ γι' αυτό. Σταμάτα να κάθεσαι και να περιμένεις όλα να σου έρθουν έτοιμα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ερχονται πολλές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Τώρα πιθανόν να προχωρήσεις σε αγορές που θέλεις από καιρό να πραγματοποιήσεις.
ΛΕΩΝ Αν και τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένα νέο άτομο στη ζωή σου, με τη γκρίνια σου και τη συνεχή μουρμούρα, θα καταφέρεις να το χάσεις! Πρόσεχε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Πολύ στο μελό το έχεις ρίξει και από ουσία τίποτα. Άσε την πολύ θεωρία και κάνε και καμία πράξη. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Θα μάθεις. και θα σου αρέσει.
ΖΥΓΟΣ Αν και τα επαγγελματικά σου πάνε πάρα πολύ καλά, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποια νέα οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι όμως τίποτα σοβαρό. Θα περάσει πολύ γρήγορα αν σκεφτείς καλά τις προοπτικές και δεν αφήσεις χρέη και απλήρωτους λογαριασμούς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η οικογένεια σε στήριζε στις αποφάσεις σου και ιδιαιτέρα ο σύντροφος σου είναι πολύ κοντά σου. Πρόσεξε μόνο γιατί τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει μην σε κάνουν να ξεσπάς σε ανθρώπου που δεν φταίνε.
ΤΟΞΟΤΗΣ Θεωρείσαι το σύμβολο του σεξ και όχι αδικαιολόγητα. Έχει καταφέρει να κερδίσεις αυτόν τον τίτλο και καταβάλεις φιλότιμες προσπαθείς να τον κρατήσεις. Μπράβο σου. Τα πράγματα εδώ εξακολουθούν να είναι πολύ ευνοϊκά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός να διευθετήσεις εκκρεμότητες που είχες παραμελήσει εδώ και καιρό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Δρόμοι επαγγελματικοί ανοίγονται για εσένα τώρα, κυρίως εάν ασχολεισαι με το εμπόριο, όπου θα κάνεις νέες συμφωνίες. ξεκινά τώρα η περίοδος που θα αρχίσουν σιγά - σιγά να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζες όλον αυτό τον καιρό και σε είχαν αποσυντονίσει.
ΙΧΘΕΙΣ Οι συναντήσεις που μπορεί να έχεις με άτομα από το παρελθόν σου σε ξαναφέρνουν κοντά σε αυτούς, αλλά και όσες έχετε δεσμό και είχατε απομακρυνθεί τώρα τα πράγματα βελτιώνονται.

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου