Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Τρόμος - Πανικός και κλάματα σε πτήση της Ryanair με Κύπριους επιβάτες – Νόμιζαν ότι ζουν τον εφιάλτη της Helios

Χτυποκάρδια και κλάματα στον αέρα και συγκεκριμένα σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair από Πάφο προς Θεσσαλονίκη. Οι επιβάτες έζησαν ένα εφιάλτη, όταν το αεροσκάφος τους παρουσίασε πρόβλημα.

Το αεροσκάφος της Ryanair ξεκίνησε στις 7:30 την Παρασκευή από το αεροδρόμιο της Πάφου, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας μεγάλο αριθμό Κυπρίων επιβατών που κατευθύνονταν στην Ελλάδα για τετραήμερο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tothemaonline.com, το κακό έγινε, λίγα λεπτά πριν την προσπάθεια του πιλότου να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όταν ξαφνικά το αεροσκάφος άρχισε να παίρνει και πάλι ύψος.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες επιβατών, το αεροπλάνο πετούσε για ενάμιση ώρα πάνω από τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός, καθώς δεν γνώριζαν τι είδους πρόβλημα αντιμετωπίζει.

Κάποιοι μάλιστα έβαλαν τα κλάματα, ;¨οπως μας περιγράφουν, φωνάζοντας ότι ζούνε το νέο Γραμματικό, φοβούμενοι ότι θα έχουν την ίδια τραγική κατάληξη με το μοιραίο αεροσκάφος της Helios.

Όπως ισχυρίζονται επιβάτες, η ενημέρωση που δόθηκε σε κάποιους, ήταν ότι δεν άνοιξαν οι τροχοί του αεροσκάφους, πιθανόν λόγω της καταιγίδας, γι' αυτό και ο πιλότος κατευθύνθηκε προς Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσει προσγείωση σε ειδικό διάδρομο με αφρό.

Μετά την περιπέτεια, οι επιβαίνοντες του αεροσκάφους παρέμειναν στην Αθήνα, ενώ επέστρεψαν στην Κύπρο χθες, με πτήση άλλης αεροπορικής εταιρείας.

Όπως μας ανέφεραν οι ίδιοι οι επιβάτες, προτίθενται να προχωρήσουν σε αγωγές κατά της εταιρείας, καθώς πέραν από την τρόμο που έζησαν στον αέρα, έχασαν τα χρήματα τους αφού είχαν προπληρώσει ξενοδοχεία για τη διαμονή τους στη Θεσσαλονίκη, αν και η εταιρεία προσφέρθηκε να τους μεταφέρει με λεωφορεία στην Θεσσαλονίκη, πρόταση την οποία αποδέκτηκαν αρκετοί απο αυτούς.

Πηγή; www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου