Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΘΛΙΨΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΤΑΝ...

Για αδράνεια καταγγέλλει τις αρμόδιες αρχές ο κοινοτάρχης, αφού όπως αναφέρει συχνά πυκνά ξεφράζονται στην περιοχή νεκρά ψάρια και χελώνες.

Μπροστά σε ένα νεκρό δελφίνι βρέθηκαν νεαροί οι οποίοι έκαναν κανό στη θαλάσσια περιοχή της Αργάκας στην Πάφο. Αμέσως ενημέρωσαν τον κοινοτάρχη Σπύρο Πελοπίδα ο οποίος έσπευσε επιτόπου Ο κοινοτάρχης της Αργάκας δήλωσε ότι «Υπήρχε η αλλοίωση του δέρματος του που από ότι φαίνεται κτυπούσε πάνω σε βράχια μέχρι να βγει στην παραλία.

Το μόνο που είχε ήταν δαγκώματα κάτω από την κεφάλι του που πρέπει να ήταν δαγκώματα από ψάρι.» 
 
Σύμφωνα με τον κύριο Πελοπίδα δεν είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή εντοπίζονται νεκρά ψάρια και χελώνες και καταγγέλλει τις αρμόδιες υπηρεσίες για αδράνεια, αφού όπως σημειώνει δεν αποκλείεται να υπάρχει μόλυνση στην περιοχή «Εμείς δεν είμαστε ειδικοί για ούλλα κανονικά πρέπει να τα αναλαμβάνει το τμήμα αλιείας ή το τμήμα θαλασσών /όχι ένα τηλέφωνο στο κοινοτάρχη και μας ειδοποιούν ή κάψετε ή θάψετε το η ότι θέλετε να κάνετε;» συμπλήρωσε ο κοινοτάρχης Αργάακας Ο κύριος Πελοπίδα αποκάλυψε ακόμη πως το τελευταίο διάστημα εντοπίζονται πολλά δελφίνια στην θαλάσσια περιοχή της Αργάκας.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου