Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Πτου! Χωριάτικη συμπεριφορά του Brad Pitt – Έφτυσε στα μούτρα Έλληνα παρουσιαστή (VIDEO)

Είναι γνωστός για το χιούμορ του και τις ανατρεπτικές συνεντεύξεις που κάνει.


Ο Zach Galifianakis έχει καταφέρει να μεταδώσει την μοναδική αίσθηση του χιούμορ του, μέσα από τη συζήτησή του με μερικούς από τους πιο αγαπητούς σταρς σε όλο τον πλανήτη.

Σειρά είχε ο Brad Pitt, ο οποίος αρκέστηκε σε μερικά βλέμματα κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων του Galifianakis... Όλα αυτά βέβαια, μέχρι τη στιγμή της κορύφωσης.

Εκεί ο ηθοποιός δεν άντεξε άλλο και... έφτυσε την τσίχλα του στο μάτι του Zach Galifianakis. Ο λόγος; Μετά τις εξωφρενικές ερωτήσεις, ('πώς είναι να ζεις στην σκιά της συζύγου σου;' για παράδειγμα), η συζήτηση πήγε στην προσωπική του ζωή.

«Πώς ήταν όταν είδες για πρώτη φορά την Angelina... Ήταν κλασική ιστορία αγάπης, όπως ας πούμε όταν πρωτοείδε ο Ross την Rachel; Ξέρεις, από τα Φιλαράκια, έχεις δει αυτή τη σειρά;», ήταν συγκεκριμένα η ερώτηση του Galifianakis. Και αν νομίζετε ότι σταμάτησε εκεί, φυσικά κάνετε λάθος.

Πώς αντέδρασε ο Brad Pitt, όταν ρωτήθηκε για την Jennifer Aniston; Πιστεύει ότι είναι καλός ηθοποιός ή μετράει μόνο η εμφάνισή του; Δείτε το βίντεο!



Πηγή: www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου