Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Επίτιμος καλεσμένος ο Μαχλάς (pics)

Επίτιμος προσκεκλημένος του ΑΠΟΕΛ στο δείπνο μεταξύ διοικήσεων των «γαλαζοκιτρίνων» και του Άγιαξ ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Νίκος Μαχλάς.

Σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα των νταμπλούχων:

«Πραγματοποιήθηκε χθες το δείπνο μεταξύ των διοικήσεων του ΑΠΟΕΛ και του AFC Ajax.

Επίτιμος προσκεκλημένος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ στο δείπνο ήταν ο Νίκος Μαχλάς. Ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο αναμέσα στις δύο ομάδες, αφού αγωνίστηκε τόσο στον AFC Ajax όσο και στον ΑΠΟΕΛ, καταφέρνοντας να κατακτήσει τίτλους.

Στο δείπνο ο πρόεδρος της εταιρείας καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους του AFC Ajax αναφέροντας τους ότι είναι με ιδιαίτερη τιμή που υποδεχόμαστε ως ΑΠΟΕΛ, την πιο πετυχημένη ομάδα στην Ολλανδία και τετράκις πρωταθλητή Ευρώπης. Τους ενημέρωσε για το πολιτικό πρόβλημα της Κύπρου και για το γεγονός της τουρκικής κατοχής στο νησί.

Από πλευράς AFC Ajax ο Φαν Ντε Σααρ, ευχαρίστησε την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για τη φιλοξενία. Ανέφερε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και έχει τον απόλυτο σεβασμό για όσα έχει πετύχει.

Ο Νίκος Μαχλάς ευχαρίστησε τον ΑΠΟΕΛ για την πρόσκληση του εκφράζοντας την ικανοποίηση του αλλά και την ευτυχία που βρίσκεται στην Κύπρο για να παρακολουθήσει αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι».





Source : 24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου