Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Κάποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να σας φοβίσει, αλλά μην τρομάζετε. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και όλα θα είναι εντάξει. 

ΤΑΥΡΟΣ Μην αντιδράσετε σε τυχόν αρνητικά σχόλια συναδέλφων. Ίσως κάποιοι φθονούν την εξέλιξή σας. Συνεχίστε να εργάζεστε όπως πρέπει και μην ανησυχείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ Το ταίρι σας θα έχει παράπονα σήμερα. Ακούστε προσεκτικά ότι έχει να σας πει, και στη συνέχεια δώστε τις ανάλογες απαντήσεις. Μη μαλώστε, δε σας συμφέρει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Προβλήματα επικοινωνίας στη σχέση σας. Χαλαρώστε, συζητείστε και βρείτε λύσεις με ηρεμία και ψυχραιμία. Θα σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει .

ΛΕΩΝ Η σεξουαλική σας επιθυμία εντυπωσιάζει το σύντροφο. Φροντίστε να εκφράζεστε πιο συχνά έτσι, αρκεί να το νιώθετε πραγματικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αισιοδοξία στον ορίζοντα. Έχετε ενεργητικότητα και καλή διάθεση. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να πράξετε όπως πρέπει στα επαγγελματικά. 

ΖΥΓΟΣ Μη πιστεύετε ότι ακούτε. Ακόμη και καλοί φίλοι φθονούν για την επιτυχία σας. Μην εμπιστεύεστε τα σχέδιά σας στους άλλους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ανέλπιστα έσοδα την κατάλληλη στιγμή. Μη κάνετε αλόγιστες δαπάνες, καλύψτε παλιότερες οφειλές. Κάντε και ένα δώρο για τον εαυτό σας μια φορά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ Δύσκολη μέρα σήμερα. Πολλή πίεση με τη δουλειά. Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε. Προτιμήστε να καθίσετε στο σπίτι το βράδυ. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Προβλήματα στην οικογένειά σας προκύπτουν. Βοηθήστε όσο μπορείτε. Οι γονείς υπολογίζουν στη βοήθεια των παιδιών τους όταν τη χρειαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ . Είστε αξιαγάπητοι, κάντε καινούργιες παρέες και θα περάσετε όμορφα. Δε χρειάζεται να δώσετε πληροφορίες για τη ζωή σας. 

ΙΧΘΕΙΣ Αν έχετε προσωπικά προβλήματα το να κλειστείτε στον εαυτό σας δε θα ωφελήσει. Συζητήστε με ένα φίλο που ίσως σας βοηθήσει ή βγείτε έξω για να ξεχαστείτε.

- Source: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου