Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ήρθε ο καιρός να κάνεις τις απειλές σου πράξεις. Δεν βγαίνει σε τιποτα να είσαι το θύμα και τα λόγια τελικά δεν αγγίζουν κανένα. Ζήσε το σήμερα γιατί αν συνεχίσεις έτσι το μέλλον θα σε βρει σε... ψυχολόγο. Προσοχή σε δικαστικά θέματα. 

ΤΑΥΡΟΣ Ο χαρακτήρας σου φέρνει προβλήματα στη σχέση σου. Δεν μπορείς να είσαι ο τέλειος κατάλαβέ το. Άλλξε τρόπους ή άλλαξε πλανήτη. Η Γη δεν είναι για σένα.. 

ΔΙΔΥΜΟΙ Σταμάτα να κάνεις κουμάντο στα χρήματα των άλλων. Αυτό εκνευρίζει και θα έρθει η μέρα που θα χρειαστείς βοήθεια και δεν θα την έχεις. Προσοχή στα ψέματα. Δεν είναι δύσκολο να έρθουν τα πάνω κάτω. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Από αύριο γυρίζεις σελίδα. Γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Η μόνη κίνηση να ξεφύγεις από τη συνήθεια. Η υπομονή σου στα άκρα και η απόφαση για να αλλάξεις πράγματα που σε χαλάνε είναι στα χέρια σου. Κάντο κι ας πονέσει. 

ΛΕΩΝ Όσοι ζείτε σε γρήγορους ρυθμούς η κατάσταση της υγείας σας θα κλονιστεί. Μείωσε λίγο τα επαγγελματικά σου γιατί δουλειά και οικογενειακά προβλήματα θα σου τινάξουν το κεφάλι. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ . Η αρρωστημένη αγάπη μπορεί να γίνει εύκολα μίσος. Δεν μπορεί κανείς να αντέξει τόσο μεγάλη ζήλια. Άσε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους και μην γίνεσαι άλλο βραχνάς. 

ΖΥΓΟΣ To καλοκαίρι δεν ήταν και το καλύτερο σου. Η καλή διατροφή που άφησες για λιγο στην άκρη πρέπει να επιστρέψει και ένα γυμναστήριο μόνο κακό δεν θα σου κάνει. Μην αυτοκαταστρέφεσαι άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ "Αν είναι να κολαστώ θέλω μόνο μαζί σου". Σας έχει πιάσει μία τάση για σεξ από την οποία πρέπει να φροντίσετε να το κάνετε με μέτρο και χωρίς υπερβολές. Οι καταχρησεις θα σου φέρουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ένας νέος έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Μπορεί να μην νιώθεις έτοιμος για αυτό αλλά ίσως η πόρτα αυτή ανοίξει για καλό. Αλλάζει η μονοτονία του καλοκαιριού. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Έχεις αυτό το κάτι που κάνεις τους άλλους να κολλάνε σαν μαγνήτης. Προβλήματα στην οικογένεια που θα λυθούν μόνο με σκέψη. Επαγγελματική πρόταση θα σου φέρει χαμόγελα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ . Παλιές καταστάσεις θα σου καρφωθούν στο μυαλό. Ένας ξεχασμένος έρωτας θα επανεμφανιστεί και θα σε αναστατώσει. Οι παντρεμένοι θα νιώσουν "σεισμό" στο στεφάνι τους. Αντέχεις τις προκλήσεις; 

ΙΧΘΕΙΣ Ότι δεν έκανες το Καλοκαίρι θα το ζήσεις τον χειμώνα. Ερωτικές περιπέτειες, δοκιμασίες, αλλά και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η δίψα σου για κάτι καινούργιο σε παρασύρει σε ερωτικές αναζητήσεις..

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου