Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΕΛ - Πρόβα τζενεράλε με Ερμή

Στον ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους για τους προσεχείς αγώνες με Ερμή και Άαλμποργκ. 

Χρονικά προηγείται ο αγώνας του Super Cup (13/8) που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Χθες οι «γαλαζοκίτρινοι» τα είπαν φιλικά με τον Οθέλλο. Το τελικό αποτέλεσμα (3-1) δεν έχει καμία σημασία. Στόχος του φιλικού ήταν να πάρουν κάποιοι ποδοσφαιριστές αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και να αξιολογηθεί ο βαθμός ετοιμότητας τους.

Οι Αλωνεύτης, Αλεξάντρου και Κωνσταντίνου πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Ο Γιόργος Εφραίμ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτό. Ο Κύπριος διεθνής θα είναι πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα κόντρα στους Δανούς.

Χθες η Άαλμποργκ ηττήθηκε στην έδρα της με 2-1 από τη Νόρτζελαντ. Η πρωταθλήτρια Δανίας παρόλο που προηγήθηκε με το Χελένιους στο 17ο λεπτό δέχτηκε δυο γκολ στο 2ο ημίχρονο και ηττήθηκε. Η πρωταθλήτρια Δανίας φανέρωσε πάρα πολλές αμυντικές αδυναμίες όμως πρέπει να σημειωθεί ότι είχε αρκετές απουσίες.

Ο Γιώργος Δώνης μπορεί να μην κατάφερε να παρακολουθήσει από κοντά την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι όμως σύλλεξε αρκετές σημαντικές πληροφορίες. Ο Ελλαδίτης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την Άαλμποργκ στις 16 Αυγούστου στο παιχνίδι κόντρα στην Έσμπιεργκ.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου