Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ: Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

Το πρόγραμμα «Συμμετοχή» της Χαραλαμπίδης Κρίστης, μαζί με τον πρώτο επίσημο εθελοντή και πρεσβευτή του Σάκη Ρουβά, πραγματοποίησαν εκστρατεία καθαρισμού στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Η εκστρατεία καυθαρισμού στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου πραγματοποιήθηκε με στόχο τον περιορισμό του προβλήματος συσσώρευσης σκουπιδιών στο βυθό της θάλασσας. 

 Ο πρεσβευτής του προγράμματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της Χαραλαμπίδης Κρίστης, Σάκης Ρουβάς, φόρεσε την στολή του δύτη και μαλί με άλλους εθελοντές βούτηξαν και καθάρισαν το βυθό του λιμανιού στην Κάτω Πάφο. 

 Στην εκδήλωση αναφέρθηκε η Σωτηρούλα Σωτηρίου, επικεφαλής του Τμήματος Μάρκετινγκ και εταιρικής Εικόνας της Χαραλαμπίδης Κρίστης. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, ενώ οι συμμετοχές εθελοντών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ο ίδιος μάλιστα έγραψε στο Instagram: Σημερα το πρωι στην Κύπρο στο βυθό της Παφου @symmetochi ! Ευχαριστω το Δήμαρχο Παφου και όλους τους εθελοντές της συμμετοχής για την δυνατότητα που μου έδωσαν να συμβάλλω στο καθαρισμό του βυθού !

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου