Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ααλμποργκ ΑΠΟΕΛ... (σημαντικά στοιχεία)

Σημαντικά στοιχεία για τον μεγάλο αποψινό αγώνα ανάμεσα στην Ααλμποργκ και το ΑΠΟΕΛ με τον αγώνα πλέον να έχει μπει στην τελική ευθεία .

Η Ααλμποργκ πρώτη φορά αντιμετωπίζει Κυπριακή ομάδα

Το ΑΠΟΕΛ εχει αγωνιστεί δυο φορές με ομάδες από την Δανία . Ενας αποκλεισμός από την Κοπεγχάγη με διπλή ήττα το 1979 0-1 στο Μακάρειο και 6-0 στην Δανία . Ιστορική πρόκριση στο δεύτερο ραντεβού με την Κοπεγχάγη για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσ Λιγκ. Ήττα με 1-0 στο Πάρκεν και νίκη με 3-1 στον επαναληπτικοό. Δυο γκολ ο Χρύσης Μιχαήλ και ένα ο Κοσόφσκι .

Από την ομάδα που πέρασε για πρωτη φορά στους ομίλους του Τσ Λιγκ έχουν μείνει στο ΑΠΟΕΛ οι Χιώτης , Χαραλαμπίδης και Μοραις .

Ο επαναληπτικός θα είναι ο 150ο αγώνας των γαλαζοκιτρίνων στις Ευρωπαικές διοργανώσεις . 64 στο Κυπελλο ΟΥΕΦΑ και Europa League 30 στο Κυπελλο Κυπελλουχων και 54 στο Champions League

H Aαλμποργκ εχει τον χαμηλότερο συντελεστή βαθμολογίας στη διοργάνωση του Ch League. Η ομάδα της Δανίας έχει να σκοράρει από την περίοδο 2008-2009 όταν είχε κερδίσει στα πλαίσια των 16 του Εuropa League 2-0 την Μαν Σίτι.

- Source : http://www.tothemaonline.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου