Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

«Έφυγε» στα 68 του ο γνωστός ψυχίατρος Γιάγκος Μικελλίδης

Νεκρός στην εξοχική του κατοικία στα Πυργά εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα ο γνωστός ψυχίατρος Γιάγκος Μικελλίδης από τη Λευκωσία, ηλικίας 68 χρόνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τέσσερις το πρωί λήφθηκε τηλεφώνημα από τη σύντροφο του γιατρού ότι τον είχε εντοπίσει νεκρό στην εξοχική του οικία στα Πυργά της επαρχίας Λάρνακας.

Σύντομο βιογραφικό
Ο Δρ Γιάγκος Μικελλίδης σπούδασε Ιατρική στη Θεσσαλονίκη και ειδικεύτηκε στη Ψυχιατρική στηνΑγγλία. Eπέστρεψε στην Κύπρο και εργάστηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας για πέντε χρόνια, ενώ αργότερα λειτούργησε δικό του ιατρείο.

Έχει γράψει πολλά άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά με παρουσία σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και εβδομαδιαίο πρόγραμμα στους τηλεοπτικούς σταθμούς «Σίγμα» και «Μέγκα», ενώ υπήρξε και συνεργάτης της εφημερίδας «Πολίτης».

Έχει γράψει 6 βιβλία («Ψυχιατρική για όλους», «De Profundis», «De Profundis 2», «De Profundis 3», «De Profundis 4», «De Profundis 5»).

Στις τελευταίες Ευρωεκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 25 Μαίου 2014, ο Γιάγκος Μικελλίδης υπήρξε υποψήφιος του συνδυασμού «Μήνυμα Ελπίδας».




Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Σίγμα "Μαγκαζίνο" όπου ο Γ. Μικελλίδης είχε μιλήσει για την κρίση και τη νοοτροπία των Κυπρίων









- Source : http://www.philenews.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου