Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ

Η τραγική φιγούρα του Χριστόφορου Καλαϊτζίδη από την Θεσσαλονίκη, πατέρα της δολοφονημένης Χριστίνας επανέρχεται με δηλώσεις του στο θέμα του πορίσματος που ξεσήκωσε σάλο και αντιδράσεις ανά το Παγκύπριο και το Πανελλήνιο.

Η κα. Αντωνίου είχε αποφανθεί ότι ο θάνατος της Χριστίνας στις 16 Μαρτίου του 2012 προερχόταν από αναμμένο τσιγάρο και από τις συνεπακόλουθες αναθυμιάσεις που προέκυψαν από την φωτιά. Εν τω μεταξύ όπως ο ίδιος ο κ. Καλαϊτζίδης καταγγέλει τα σημάδια άσκησης βίας στο πρόσωπο της Χριστίνας ήταν εμφανέστατα από όλους τους παρευρισκομένους στην κηδεία της που τελέστηκε στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι και τον ρωτούσαν πως δημιουργήθηκαν αυτά... 
 
"Εγώ δεν ήξερα τι ν' απαντήσω" είπε, όπως διαβάζουμε στον 'ΠΟΛΙΤΗ', αλλά μόλις έμαθε τις λεπτομέρειες του πορίσματος ζήτησε εκταφή και εκ νέου πραγματογνωμοσύνη από Έλληνες Ιατροδικαστές, ακριβώς ένα χρόνο μετά και οι οποίοι ομοφώνως κατέληξαν στο ότι είχε ασκηθεί βία κατά της θανούσας. Έτσι συνελήφθη ο εν διαστάσει ομογενής σύζυγος της δολοφονημένης Χριστίνας, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, αλλά στην συνέχεια ομολόγησε, αλλά χωρίς να αποδέχεται δόλο στην πράξη του. 

 Πέρα από το δριμύ κατηγορώ για την τουλάχιστον ανικανότητα της Ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου ο χαροκαμένος πατέρας τα βάζει με τον γαμπρό του, που όπως ο ίδιος αναφέρει, τον βοηθούσε με κάθε τρόπο και για χρόνια τον αποκαλούσε παιδί του.

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟ Όπως μαθαίνουμε στην δίκη ερχόμενος αντιμέτωπος με τον δολοφόνο της κόρης του ο πατέρας αναφέρθηκε σε περιστατικά και μαρτυρίες που θέλουν τον δράστη να χτυπά κατ΄εξακολούθησιν την δολοφονημένη μητέρα 3 παιδιών, μάλιστα μια φορά εξ' αιτίας των χτυπημάτων, απέβαλε ενώ ήταν 7 μηνών έγκυος, ενώ άλλοι μάρτυρες αναφέρονται και στις οικονομικές διαφορές μεταξύ του ζευγαριού. 

 "Ο δράστης πάντα έβρισκε τον τρόπο να εισβάλει στο διαμέρισμα της Χριστίνας, παρά το ότι είχαμε αλλάξει κλειδαριά", αναφέρει ο πατέρας της, συμπληρώνοντας ότι ενώ ήταν έτοιμη να φύγει από την Κύπρο, ανέμενε την έγκριση του εν διαστάση συζύγου της προκειμένου να μπορέσει να πάρει τα 3 παιδιά της μαζί, γεγονός που στάθηκε μοιραίο για την ίδια. Η δίκη συνεχίζεται, ενώ έχουν προσέλθει για να καταθέσουν στην δίκη και οι Έλληνες Ιατροδικαστές οι οποίοι και αποκάλυψαν την πραγματική αιτία θανάτου, ανατρέποντας την πραγματογνωμοσύνη της κας Αντωνίου...

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου