Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - «Άλλη» ομάδα την Πέμπτη

Η Ομόνοια έχει θέσει στόχο, όσο και αν δεν το έχει εκφράσει δημόσια, την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λινγκ. 

Στόχος, που με βάση τις αντικειμενικές συνθήκες, κρίνεται ρεαλιστικός. Η επίτευξη του στόχου περνά μέσα από την πρόκριση επί της νεανικής Μέταλλουργκ. Η πρόκριση διαλαμβάνει την ερχόμενη Πέμπτη την επιτέλεση του πρώτου βήματος. Όπερ μεθερμηνευόμενο, μια νίκη που να θέτει τις βάσεις για τη πρόκριση. Μια νίκη, προτιμητέα χωρίς γκολ στο παθητικό.

Με εμφάνιση όπως αυτήν της Πέμπτης, ο σκοπός δεν επιτελείται. Η Ομόνοια που θα παραταχθεί στο γήπεδο και κατά τις ενδείξεις θα βρει απέναντι της αντίπαλο παρατεταγμένο με τη μορφή που παρουσιάστηκαν οι Μαυροβούνιοι (κλειστή άμυνα και αντεπίθεση) πρέπει να βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει την κατοχή της μπάλας που αναμενόμενα θα κλίνει προς την πλευρά της. Θα πρέπει να κυκλοφορήσει αποδοτικά τη μπάλα για να δημιουργήσει τα ρήγματα που δεν δημιούργησε στον αγώνα της Πέμπτης για να φτιάξει τις ευκαιρίες που θα την οδηγήσουν στο γκολ. Εν άλλο στοιχείο που επιβάλλεται να διορθωθεί είναι τα ατομικά αμυντικά λάθη. Που ήταν αρκετά.

Είναι δεδομένο ότι στον αγώνα με τη Μέταλουργκ θα δούμε μια διαφορετική ενδεκάδα από αυτή στον αγώνα με τους Μαυροβούνιους. Οι διαφοροποιήσεις δε ενδέχεται να λάβουν έκταση. Οι Κακουμπάβα και Αλίπιο (που δεν είχαν καλή απόδοση) έμειναν εκτός λίστας και αντικαταστάθηκαν από τους Φοφανά και Στεπάνοφ. Αλλαγή επίσης θα γίνει πιθανότατα και στο χώρο του κέντρου, όπου θα κληθεί να αγωνιστεί από την αρχή ο Νούνο Ασίς για να ρυθμιστεί η δυσλειτουργική στο προηγούμενο παιχνίδι, γραμμή. Η δυσλειτουργία εκφράστηκε με το εξής απτό γεγονός. Ενώ η ομάδα είχε σαφέστατη υπεροχή στην κατοχή της μπάλας δημιούργησε σε όλο τον αγώνα μόνο μια καθαρή ευκαιρία (αυτή με τον Γκρικαλασβίλι στο 46’).

Μην εκπλαγείτε επίσης να δούμε διαφοροποιημένη και την επιθετική γραμμή. Ο Μίκαελ Ποτέ στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του έδειξε περισσότερη ετοιμότητα. Άρα δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε το Γάλλο στο αρχικό σχήμα. Όπως και το Ρούμπιο που επίσης με την ολιγόλεπτη παρουσία του έδωσε ζωντάνια στην επιθετική γραμμή. Στην άμυνα ενδέχεται να δούμε για πρώτη φορά το Σέρβο κεντρικό αμυντικό Μίλαν Στεπάνοφ.


Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές. Οι πράσινοι έκαναν αποθεραπεία την Παρασκευή από και χθες άρχισε η προετοιμασία ενόψει Μέταλλουργκ.

Ο αγώνας με την Μέταλουργκ θα αρχίσει στις 7μμ ο δε επαναληπτικός στις 07/08 στα Σκόπια. Ώρα έναρξης του αγώνα αυτού στις 21:45.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου