Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δεν χαμπαριάζει η Άγκυρα! Καμία ενόχληση από τις δηλώσεις Μπάιντεν γράφει η Milliyet

"Ο Μπάιντεν δεν έκανε δηλώσεις, οι οποίες να ενοχλήσουν ιδιαίτερα την τουρκική πλευρά", αναφέρει τουρκική διπλωματική πηγή στην εφημερίδα "Μιλλιέτ", σχολιάζοντας την επίσκεψη του Αμερικανού Αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στην Κύπρο.

"Ο Μπάιντεν τόνισε την ανάγκη για λύση. Εμείς αυτό θέλουμε", αναφέρει η ίδια πηγή στην εφημερίδα. Ο ίδιος αρμόδιος σχολιάζει ότι ο Μπάιντεν λέγοντας ότι αναγνωρίζει μόνο ένα κράτος στην Κύπρο, ικανοποίησε τους Ε/κ.

Η εφημερίδα "Μιλλιέτ" έχει τίτλο "Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν μόνο τη νόμιμη κυβέρνηση της Κύπρου" και αναφέρει ότι σήμερα ο Μπάιντεν θα δώσει το μήνυμα για γρήγορη λύση στους δύο ηγέτες.

Η εφημερίδα "Χουριέτ" με τίτλο "Δεν υπάρχει σχέδιο λύσης", γράφει στον υπότιτλό της "Δεν αναγνωρίζει την 'ΤΔΒΚ'". Η εφημερίδα σχολιάζει ότι ο Μπάιντεν δηλώνοντας ότι αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία διέλυσε τις ανησυχίες των Ε/Κ που δημιουργήθηκαν επειδή θα περάσει στα κατεχόμενα. Επισημαίνει ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και αναφέρει ότι τα ίδια μέτρα ασφαλείας θα εφαρμοστούν και στα κατεχόμενα σήμερα.

Η εφημερίδα "Σαμπάχ" έχει τίτλο "Άρχισε η 'απόβαση' Μπάιντεν στην Κύπρο".

Η εφημερίδα "Ζαμάν" υπό τον τίτλο "Κρίσιμη επίσκεψη στην Κύπρο από τις ΗΠΑ", σχολιάζει ότι η Ουάσινγκτον κινητοποιείται για την λύση του Κυπριακού εξαιτίας των υδρογονανθράκων. Σύμφωνα με τη "Ζαμάν" η Άγκυρα στηρίζει την επίσκεψη Μπάιντεν στην Κύπρο εκτιμώντας ότι θα συμβάλει θετικά στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Η εφημερίδα "Ακσάμ" έχει τίτλο "Για πρώτη φορά μετά από 52 χρόνια".

- SOURCE : http://www.tothemaonline.com/

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου