Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ - ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Ήταν η πιο δύσκοληεβδομάδα όμως... εκείνη είναι πανέτοιμη για νααποδείξει πως μπορεί με μόνο.... δύο μέρες να κάνει τοακατόρθωτο.

Ο λόγος, για τηνΧριστίνα Τσέλεπου η οποία μετά τοαπρόσμενο ατύχημαπου είχε στη σκηνή του Your Song οι γιατροί της ζήτησαν να περιορίσει σχεδόν ολοκληρωτικά τις κινήσεις της.
Ο φόβος όλων μετά το ατύχημα της πέφτοντας από τη σκηνή του Your Song ήταν μήπως αντιμετωπίσει πρόβλημα στο νεφρό αφού εκεί στο συγκεκριμένο σημείο χτύπησε κατά τη πτώση της. 

Για δύο συνεχόμενες μέρες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του must.com.cy η Χριστίνα υποβαλλόταν σε συνεχείς αναλύσεις προκειμένου να δουν πόσο σημαντικό ή όχι ήταν το χτύπημα.
Ευτυχώς τα νέα των γιατρών ήταν ευχάριστα. Κανένα απολύτως πρόβλημα σε ότι αφορά τον νεφρό όμως... η λέξη μερική ακινησία προς στιγμή την "πόνεσε". Σκεφτόταν τις πρόβες και το ότι ήταν προτεινόμενη και πρέπει να αποδείξει για ακόμα μία φορά πως ναι, είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Your Song.

Η Χριστίνα Τσέλεπου για όσους δεν γνωρίζουν μπήκε στα στούντιο για πρόβες την Πέμπτη και την Παρασκευή, αφού οι προηγούμενες όλες μέρες οι γιατροί της είπαν να περιορίσει όσο περισσότερο μπορεί τις κινήσεις της.
Έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προετοιμαστεί για το αποψινό LIVE παρ όλο που έχασε τέσσερις πολύτιμες μέρες.

Ο κόσμος όμως ξέρει πολύ καλά τις φωνητικές της ικανότητες και όπως μάθαμε ποντάρει πολύ στο τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει για να αποδείξει πως αξίζει να μείνει στο παιχνίδι και να περάσει ακόμα και στον τελικό.
Όσο για το τραγούδι που θα πει, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως... είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου