Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ - ΝΤΑΝΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...

Είκοσι επτά χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θα περάσει η Λόρα Τζιν Σόλντερς, η οποία καταδικάστηκε από δικαστήριο της Οκλαχόμα για τον κατ’ επανάληψη βιασμό του μόλις ενός έτους κοριτσιού που πρόσεχε.

Όπως προέκυψε από την εκδίκαση της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, η 47χρονη νταντά άρχισε να βιάζει το αθώο κοριτσάκι και να καταγράφει τις αρρωστημένες πράξεις της σε βίντεο όταν γνώρισε έναν άνδρα στο διαδίκτυο το 2012, ο οποίος της ζήτησε να του στείλει τρία βίντεο από τη στιγμή που κακοποιεί το παιδί. 

 Η Σόλντερς άρχισε να ανταλλάσσει μηνύματα με τον άγνωστο άνδρα, όπως επίσης και φωτογραφίες και τον Απρίλιο του 2013 του έστειλε και τα βίντεο με τις αηδιαστικές της πράξεις, τα οποία ο άγνωστος τα προώθησε σε σάιτς παιδοφίλων. Στο δικαστήριο η γυναίκα δήλωσε ένοχη και δεν θα έχει καμία πιθανότητα να βγει με αναστολή. Ο άγνωστος άνδρας αναζητείται από την αστυνομία.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου