Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΠΟΕΛ - Τα πάντα βρίσκονται στον αέρα

Η αποστολή της Εθνικής φτάνει στην Κύπρο γύρω στις 11:30. Με την επιστροφή του Κώστα Κουτσοκούμνη αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις.

 Είμαστε μόλις δυο μέρες πριν από τον αγώνα του Σαββάτου και τα πάντα βρίσκονται στον αέρα.

Στον ΑΠΟΕΛ απαιτούν να διοριστούν άμεσα νέα μέλη στο Εφετείο ούτως ώστε να γίνει συνεδρία για την έφεση μέχρι την Παρασκευή. Αν δεν γίνει κατορθωτό αυτό οι «γαλαζοκίτρινοι» θα ζητήσουν μετάθεση του αγώνα.

Η ομάδα της Λευκωσίας αναμένεται να βγάλει καυστική ανακοίνωση εντός της μέρας για τις τελευταίες εξελίξεις. Η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη δεν αποκλείεται να ζητήσει ακόμη και την παραίτηση του κ. Κουτσοκούμνη από την ηγεσία της ΚΟΠ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» καταλογίζουν τεράστιες ευθύνες στον πρόεδρο της ΚΟΠ για τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι παίκτες έχουν πεισμώσει με τα τελευταία γεγονότα και είναι αποφασισμένοι να δώσουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουν τη νίκη που θα ισοδυναμεί με το πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Δώνης αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός των πλάνων του Ελλαδίτη τεχνικού βρίσκονται οιΜοράις, Κακά και Αλωνεύτης ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και ο Γκουστάβο Μαντούκα. Με αυτά τα δεδομένα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Χαραλαμπίδης καιΑλεξάντρου, ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Βινίσιους και Γκόμες ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Ντε Βινσέντι και Σέρινταν. Η πεντάδα της άμυνας είναι γνωστή.

Source : www.24sports.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου