Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΑΠΟΕΛ - Να σώσει ότι σώζεται

Στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ κατάρρευσε και διέλυσε όσα έκτιζε το τελευταίο τετράμηνο. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν αγνώριστοι στα δυο τελευταία παιχνίδια και ουσιαστικά από μόνοι έχασαν το πρωτάθλημα. Ευθύνες υπάρχουν και αναλογούν σε όλους όμως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αναλογεί στο Γιώργο Δώνη ο οποίος δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα πλέον στο «γαλαζοκίτρινο» πάγκο.

Η απογοήτευση είναι τεράστια στον Αρχάγγελο και στον κόσμο της ομάδας. Σίγουρα κανένα κύπελλο και καμία 2η θέση δεν μπορεί να διασώσει τη φετινή χρονιά. 

Εξάλλου γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι μπορεί ο 2ος να βγαίνει στο Champions League όμως έχει ελάχιστες πιθανότητες να προκριθεί στους ομίλους αφού είναι πολύ δυνατοί αντίπαλοι στους μη πρωταθλητές. Τα λεφτά του Europa League είναι μηδαμινά σε σχέση με αυτά του Champions League και ίσως αυτό αλλάξει το οικονομικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ για τη νέα χρονιά.

Παρ' όλα αυτά οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν καθήκον να τελειώσουν τη χρονιά όσο πιο καλά γίνεται. Ρεαλιστικός στόχος είναι η διατήρηση της 2ης θέσης και η κατάκτηση του κυπέλλου. Για το πρωτάθλημα υπάρχουν ελάχιστες έως μηδαμινές ελπίδες. Την Τετάρτη ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ και καλείται να βρει τις ψυχικές δυνάμεις για να επιστρέψει στις νίκες, εξάλλου το χρωστάει και στον κόσμο του. Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πάρα πολλά.

Η κατάσταση των Αντωνιάδη και Αλωνεύτη θα επαναξιολογηθεί σήμερα ενώ ο Μαντούκα υποφέρει από διάστρεμμα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Ο Πιπίνης θα υποβληθεί σε ακτινογραφία αφού νοιώθει ενοχλήσεις στον καρπό του χεριού του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μοράις δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου