Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Σε κρίσιμη επέμβαση στο σπόνδυλο υποβάλλεται ο 17χρόνος που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο στη Μακεδονίτισσα

Ώρες αγωνίας ζουν οι συγγενείς των επιβατών του οχήματος, που έπεσε στην κοίτη ποταμού στη Μακεδονίτισσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 16χρόνος, Γιώργος Γκουγκούρης και να τραυματιστούν οι υπόλοιποι τρείς επιβάτες, δύο από αυτούς, κρίσιμα.


Σήμερα μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν, ο 17χρόνος, ο οποίος φέρει κάταγμα στον αυχένα, σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας, όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση για αφαίρεση του αιματώματος στο σπόνδυλο, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 18χρόνου

Ο 18χρονος οδηγός, βρίσκεται διασωληνομένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου οι θεράποντες ιατροί συνεχίζουν να καταβάλουν προσπάθειες, για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, ενώ η κατάσταση της υγείας τους περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο τρίτος επιβάτης του αυτοκινήτου, φέρει ελαφρύτερα τραύματα και συνεχίζει να κρατείται για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

- Source : http://www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου