Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Η απογοήτευση του Κίρζη και η συνέχεια

Την έντονη του δυσαρέσκεια για τα όσα έκτροπα έγιναν στο τέλος του παιχνιδιού με το ΑΠΟΕΛ, εξέφρασε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

 Ο διοικητικός ηγέτης των «κυανολεύκων», αναφέρθηκε και στη νέα χρονιά, λέγοντας πως ξεκάθαρος στόχος θα είναι ο πρωταθλητισμός.

Τι δήλωσε στο Sports1 για:

- Τα όσα έγιναν στο Τσίρειο:
«Στα δυο χρόνια που βρίσκομαι στην προεδρία της ομάδας, πρώτη φορά ένιωσα τόσο μεγάλη απογοήτευση. Δεν νοούμε να βλέπω οπαδούς της δικής μας ομάδας, να τσακώνονται μεταξύ τους. Όλα όσα έγιναν είναι αδικαιολόγητα και απαράδεκτα. Κινδύνεψε παίχτης μας από φωτοβολίδα. Έλεος. Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους μου κάποια πράγματα...

Δεν έχει δικαίωμα κανείς, να βάζει σε κίνδυνο όλα όσα χτίσαμε τα τελευταία δυο χρόνια. Έχουμε συζητήσεις και συνεργασία με τον Σύνδεσμο φιλάθλων. Καλώ όλο τον κόσμο να βοηθήσει να απομονωθούν αυτοί οι λίγοι. Φέτος ο Απόλλωνας έχει να πληρώσει στην ΚΟΠ 161 χιλιάδες ευρώ και στην UEFA άλλες 102 χιλ. για πρόστιμα. Κάνουμε μάχες για να περνούμε τα κριτήρια και δεν μπορούμε να πληρώνουμε αυτά τα λεφτά. Πρέπει να απομονωθούν αυτοί οι 10-20 για το καλό της ομάδας. Επαναλαμβάνω δεν φωτογραφίζω κανένα, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Σύνδεσμο. Πρέπει να απομονώσουμε αυτούς του κυρίους που δεν είναι Απολλωνίστες».

- Τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ:
«Μαθηματικά είμαστε ζωντανοί για όλες τις πιθανότητες. Η νίκη του Σαββάτου μας δίνει πολλές ελπίδες για την δεύτερη θέση, που ξέρουμε τι σημαίνει φέτος».

- Το αν ο Απόλλωνας έκλεισε στόματα:
«Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή την διαδικασία. Έκλεισε, δεν έκλεισε στόματα... Τα τελευταία χρόνια επί της δικής μου προεδρίας παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και το Σάββατο κάναμε το καθήκον μας».

- Το ότι δεν εξαρτάται μόνο απ’ τους ίδιους η δεύτερη θέση:
«Τον πρώτο λόγο τον έχει το ΑΠΟΕΛ για την δεύτερη θέση, όμως θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είναι σημαντικό ότι θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

- Το ντέρμπι με την ΑΕΛ:
«Δεν χρειάζεται να πω εγώ στον κόσμο τι σημαίνει το ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά».

- Το αν τα λάθη που έγιναν κόστισαν στον Απόλλωνα για μία καλύτερη θέση:
«Δυστυχώς έγιναν λάθη, όλοι κάναμε λάθη αρχίζοντας από εμένα. Δεν πρέπει να μηδενίζουμε την προσπάθεια του προπονητή και των παιχτών. Θα έχουμε γενική συνέλευση τέλος του μήνα, όπου θα πω ενώπιον των μετόχων τα λάθη που κάναμε».

- Το ότι δεν υπήρχε διάρκεια στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια και αν ο κόσμος πρέπει να είναι ευχαριστημένος για τη φετινή χρονιά:
«Νομίζω ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου είναι πολύ ευχαριστημένος. Μετά από 20 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, βγαίνουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ευρώπη. Η μεγάλη πλειοψηφία βλέπει πως η ομάδα έκανε άλματα βελτίωσης και έθεσε τις βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Παρόλο που όλοι μας νοιώθουμε πως δικαιούμαστε κάτι περισσότερο φέτος, νομίζω η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου αναγνωρίζει».

- Το αν θα συνεχίσει ο Γκιέ:
«Είναι ένα θέμα που θα το δούμε όταν πρέπει, να τελειώσει η σεζόν. Γενικά κάνουμε κάποιες σκέψεις για τον προγραμματισμό, αλλά προέχει το ματς με την ΑΕΛ και μετά τα υπόλοιπα παιχνίδια».

- Το αν ο στόχος της νέας σεζόν θα είναι το πρωτάθλημα:
«Έχω μάθει στη ζωή ότι κάνεις βήματα μπροστά. Φέτος θα είμαστε τρίτοι ή δεύτεροι άρα ναι, στόχος θα είναι ξεκάθαρα ο πρωταθλητισμός».

- Το αν θα είναι στην ομάδα ο Χριστάκης Χριστοφόρου τη νέα χρονιά: «Με τον προπονητή κάναμε κάποιες συζητήσεις, έχουμε βάλει κάποια ραντεβού. Να τελειώσει το πρωτάθλημα, να κάνουμε μαζί την αξιολόγηση και θα λύσουμε όλα τα θέματα όταν έρθει ο χρόνος τους».

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου