Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ : Η ανάλυση του ντέρμπi

Tα ψέματα κάπου εδώ τελειώνουν για τους δύο μονομάχους. Σήμερα ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την ΑΕΛ σε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. 

Τα σενάρια σε κάθε αποτέλεσμα είναι πολλά και διάφορα. Αυτό όμως δεν αφορά τις ομάδες που ένα έχουν στον μυαλό την νίκη και μόνο την νίκη σε ένα τέτοιο ντέρμπι που θα τους δώσει στην δυναμική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΕΛ
Το καλό νέο

Η επιστροφή του Τόμας Ντε Βινσέντι στην αγωνιστική δράση δίνει μια έξτρα ώθηση στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Η παρουσία και η απόδοση του Αργεντινού θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια των «γαλαζοκιτρίνων» για τη νίκη. Άλλο ένα δυνατό ατού της ομάδα της Λευκωσίας θα είναι η έδρα αφού αναμένεται να βρίσκονται στις εξέδρες του ΓΣΠ πέραν των 15 χιλιάδων ΑΠΟΕΛιστών.

Το κακό νέο

Η πίεση είναι τεράστια στην ομάδα του Γιώργου Δώνη αφού ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι καταστροφικό. Ουσιαστικά οι «γαλαζοκίτρινοι» παίζουν με τη πλάτη στο τοίχο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Στα πλήν είναι και οι δυο σημαντικές απουσίες των Βινίσιους και Αντωνιάδη. Ειδικά ο 1ος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στους περισσότερους φετινούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ.

Η ανάλυση του αποτελέσματος 

Σε περίπτωση νίκης ο ΑΠΟΕΛ θα μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αφού θα συγκατοικήσει στην 1η θέση με την ΑΕΛ και θα συνεχίσει να κρατά τη τύχη στα χέρια του. Σε περίπτωσης ισοπαλίας οι πιθανότητες των «γαλαζοκιτρίνων» θα μειωθούν πάρα πολύ αφού η διαφορά των 3 βαθμών θα παραμείνει αναλλοίωτη ενώ θα λιγοστέψουν και κατά ένα οι αγώνες. Σε περίπτωση ήττας η ομάδα της Λευκωσίας αποχαιρετά ουσιαστικά το πρωτάθλημα αφού η ΑΕΛ θα αυξηθεί τη διαφορά στους 6 βαθμούς και θα είναι αγκαλιά με το τίτλο.

ΑΕΛ
Το καλό νέο

Το γεγονός ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα στην βαθμολογία μετράει στα υπέρ της ομάδας και βάζει ίσως λίγο πίεση στον αντίπαλο. Η ΑΕΛ πάει στο παιχνίδι και ξέρει ότι μπορεί να παίξει για δύο αποτελέσματα στην ανάγκη και αυτό ίσως παίξει τον δικό του ρόλο.

Το κακό νέο

Η ΑΕΛ παρουσίασε αμυντικά προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια. Ένα γεγονός που προβληματίζει την ομάδα και αν τα παρουσιάσει και πάλι θα έχει ακόμα δυσκολότερο έργο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Η απουσία του Σακέτι που τρέχει πολύ στην μεσαία γραμμή ίσως επηρεάσει αφού ο Αργεντινός έκλεινε τρύπες.

Η ανάλυση του αποτελέσματος 


Σε περίπτωση νίκης η ΑΕΛ θα αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για το πρωτάθλημα αφού η διαφορά θα αυξηθεί ενώ θα έχει και την ισοβαθμία υπέρ της αν αυτή χρειαστεί. Σε περίπτωση ισοπαλίας η ΑΕΛ θα διατηρήσει την υπέρ της διαφορά και θα παραμείνει στην πρώτη θέση με τα δεδομένα να μην αλλάζουν. Σε περίπτωση που ηττηθεί η ΑΕΛ ίσως παραμείνει στην πρώτη θέση στην ισοβαθμία αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να πέσει στην δεύτερη θέση ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου