Σάββατο 26 Απριλίου 2014

H Kυβέρνηση απαντά στο ΑΚΕΛ: Σωστός ο δρόμος που ακολουθούμε, το αποδεικνύουν οι αξιολογήσεις της Τρόικα

Την ορθότητα του δρόμου που ακολουθεί η Κυβέρνηση αποδεικνύουν οι διαδοχικές αναβαθμίσεις της κυπριακής οικονομίας , η κατακόρυφη μείωση της απόδοσης των κρατικών ομολόγων και οι τρεις επιτυχημένες διαδοχικές αξιολογήσεις της Τρόικας, αναφέρει σε γραπτή του απάντηση προς το ΑΚΕΛ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.


Όπως σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος, «το ΑΚΕΛ, δια του Γενικού του Γραμματέα, επιλέγει - προφανώς εξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες - να επαναλαμβάνει αστήρικτες κατηγορίες» και προσθέτει πως «εν πάση περιπτώσει οι διαδοχικές αναβαθμίσεις της κυπριακής οικονομίας από τους διεθνείς Οίκους Αξιολόγησης, η κατακόρυφη μείωση της απόδοσης των κρατικών ομολόγων και οι τρεις επιτυχημένες διαδοχικές αξιολογήσεις της Τρόικα αποδεικνύουν την ορθότητα του δρόμου που ακολουθεί η Κυβέρνηση».

Ο κ. Παπαδόπουλος επισημαίνει ότι κριτής όλων θα είναι οι πολίτες και η κοινωνία «στους οποίους έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη».

Καταλήγοντας, διαβεβαιώνει ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει με το ίδιο πείσμα και την ίδια αποφασιστικότητα την υλοποίηση του προγράμματος, για τον εξορθολογισμό της οικονομίας και τη μεταρρύθμιση του δημοσίου, έτσι ώστε να μη βρεθεί ποτέ ξανά η χώρα στα ίδια αδιέξοδα.

- Source : http://www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου