Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Άφαντος ο Ονουφρίου

Κανένα ίχνος του 63χρονου Ανδρέα Ονουφρίου, ο οποίος διέφυγε την περασμένη Πέμπτη της αστυνομίας, κατά την έφοδο των μελών της στην οικία που διέμενε, μετά από πληροφορίες ότι κατείχε οπλισμό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές επικρατέστερο θεωρείται το σενάριο διαφυγής του Ονουφρίου στα κατεχόμενα, ενώ αξιολογούνται και πληροφορίες μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές, από άτομα που γνωρίζουν καλά τον 63χρονο.



O Aντρέας Ονουφρίου, επικοινώνησε με την εφημερίδα του «Π» και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του την Πέμπτη το πρωί.

Υποστηρίζει πως ο άνθρωπος που εξήλθε με το G3 από την πόρτα του διαμερίσματός του ήταν φίλος του ο οποίος τον φρουρούσε γιατί υπήρχαν πληροφορίες ότι κάποιοι ήθελαν να τον σκοτώσουν.

Λέει ακόμα πως φοβάται για τη ζωή του και ρωτά τον αρχηγό αστυνομίας γιατί έστειλε ελεύθερους σκοπευτές για να τον εντοπίσουν.

Διαψεύδει την εμπλοκή του σε ληστείες και ότι διέφυγε φορώντας καπέλο και προσωπίδα έχοντας μαζί του τσαντάκια με χρήματα. Ο Α. Ονουφρίου δεν αποκαλύπτει τι σκοπεύει να κάνει και ισχυρίζεται ότι ίσως κάποιοι αξιωματικοί της αστυνομίας και των φυλακών να βρίσκονται πίσω από το κυνηγητό εναντίον του, γιατί ο ίδιος έχει κινηθεί δικαστικώς εναντίον τους.

Τέλος, αποκαλύπτει ότι σύντομα σκόπευε να νυμφευθεί τη 35χρονη σύντροφό του από το Βιετνάμ με την οποία έχουν ένα παιδί.

Στο πλαίσιο των ερευνών έχουν ανακριθεί πολλά μέλη του συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος, ενώ συνελήφθη η αλλοδαπή σύντροφός του.

- Source : http://www.sigmalive.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου