Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αγγελική Ηλιάδη, Σάσα Μπάστα, Δήμητρα Αλεξανδράκη Ηρώ Λεγάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου μας δείχνουν τα μελανά τους σημεία

Είναι τα τατού άποψη; Είναι τα τατού μόδα;  Δεν ξέρουμε, δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι μερικές από τις πιο σέξι Ελληνίδες έχουν επιλέξει να βάλουν μελάνι στο δερματάκι τους. Εμείς τις μαζέψαμε και θα σου τις δείξουμε μία μία. Μερικές μάλιστα τα έχουν σε σημεία που σε αναστατώνουν σε λιγότερο χρόνο και από όσο κάνει τα 0-100 ο Μπολτ.


Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική τα τατουάζ τα αγαπάει. Τα υπεραγαπάει. Στην αρχή ξεκίνησε με ένα μονάχα και μετά γέμισε χέρι και μπράτσα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο παρτενέρ της που τα αγαπάει και αυτός με τη σειρά του. Εμάς δεν μας αφορά, αρκεί να τα απολαμβάνουμε.







Σάσα Μπάστα
Η όμορφη ιστορία της νεράιδας. Η Σάσα έχει στο ένα από τα δύο υπέροχα οπίσθιά της μία νεράιδα. Την έχει αρκετά χρόνια, από όταν ήταν μικρή αλλά κάποια στιγμή αυτή η νεράιδα μεγάλωσε και κατ' επέκταση μεγάλωσε και το τατού.

Να το και μεγάλο:


Επίσης διαθέτει τατού στο πόδι, στην πλάτη αλλά και στο χέρι της..







Δήμητρα Αλεξανδράκη
Η Δήμητρα δεν ήθελε να κάνει τατουάζ αλλά τελικά αποφάσισε και χτύπησε ένα στον πήχη του χεριού της.


Ηρώ Λεγάκη

Το κορίτσι τούτο έχει σημαδέψει ολόκληρη την πλατούλα του. Και καλά έκανε γιατί όταν κοιτάς την πλατούλα του απολαμβάνεις και τα απίστευτα οπίσθιά της.






Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη είναι άγριο τσικάκι. Αυστηρό, με ροκ ύφος. Και φυσικά δεν θα γινόταν να μην είχε τατού.



Stay tuned, γιατί έρχεται και part 2, αλλα και 3. Αμέ, αμέ.source:  http://www.yupiii.gr


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου