Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΑΕΛ - Πειστικές απαντήσεις

Αυτό και αν ήταν «φιλικό» παιχνίδι, με μια Ανόρθωση που θυμήθηκε να παίξει μπάλα και μπράβο της. 

Και μια ΑΕΛ που θυμήθηκε ότι έχει μέταλλο πρωταθλήτριας νικώντας και τις απουσίες και μπράβο της. Η ΑΕΛ νίκησε στις λεπτομέρειες ένα σπουδαίο αντίπαλο που έπαιξε για την ιστορία του.


Έβγαλαν πάθος Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν υποσχεθεί ότι θα τα έδιναν όλα για το πρωτάθλημα. Από τα λόγια πέρασαν στις πράξεις και έβγαλαν πολλά ψυχικά αποθέματα. Προηγηθήκαν νωρίς και πολλοί νόμισαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Η Ανόρθωση το γύρισε μια φορά και ισοφάρισε άλλη μια. Η ΑΕΛ αντέδρασε κάθε φορά που ο αντίπαλος έβρισκε τον τρόπο να μπαίνει στο παιχνίδι, χωρίς να έχει βεβιασμένες ενέργειες δείχνοντας ότι θέλει πολύ τον τίτλο και ότι το κυριότερο διαθέτει τους ποδοσφαιριστές να το κάνει.


Άμυνα με λάθηΗ ίδια ιστορία συνεχίστηκε και πάλι στο χθεσινό παιχνίδι. Πολλά λάθη πίσω που έφεραν τα γκολ του αντιπάλου και πάλι καλά που επιθετικά η ομάδα είχε κέφια. Όλα αυτά στο πρώτο μέρος όμως. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο με την παρουσία του Θεοφίλου στην ενδεκάδα. Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε ακόμα καλύτερη έκλεισε τις τρύπες και έστειλε μηνύματα.


Οι πρωτάρηδεςΟ Καρλίτος είχε ξεχάσει πότε είχε σκοράρει και ο ίδιος. Σε μια σέντρα που ούτε και ο ίδιος θα περίμενε ότι θα έβρισκε στόχο ο Καρλίτος σκόραρε για πρώτη φορά με την φανέλα της ΑΕΛ ενώ είχε να σκοράρει από την περίοδο 2006/07. Πρώτο φετινό γκολ και για τον Κρίστη Θεοφίλου που με την είσοδο του έδωσε ηρεμία στα μετόπισθεν της ομάδας και βοήθησε να φτάσει η ομάδα του στην νίκη.


Η απάντηση των παικτώνΜε ένα Οχένε όπου ακόμα τρέχει, λες και το κάνει και για τον Σακέτι μαζί. Ένα Μάριο Νικολάου που στην επανάληψη μας θύμισε τον αρχηγό του πρωταθλήματος, με ένα Ετμάρ να τρέχει σαν έφηβος και τον Φεργκρούζ να σταμάτα εκεί που μπορεί τον αντίπαλο η ΑΕΛ πατούσε σαφώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Μοντέιρο με την κίνηση του στο γκολ έστειλε μηνύματα στην κερκίδα για τις φήμες. Ο Ντεντέ στο δεύτερο μέρος έβγαλε ποιότητα όπως και τα άκρα της ΑΕΛ. Ο άτυχος Καλουντέροβιτς έδειχνε και αυτός σε καλή κατάσταση μέχρι την φάση που τραυματίστηκε σοβαρά, ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου.

Source : www.24sports.com.cy

 ---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου