Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Εδώ Ονουφρίου εκεί Ονουφρίου…που είναι;

Τσατάλια έχει κάνει τα νεύρα της αστυνομίας ο πρώην κατάδικος Ανδρέας Ονουφριου ο οποίος καταζητείται από το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν αστυνομικοί, με ένταλμα στο χέρι, πήγαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι του για όπλα.

Ο Ονουφρίου, όπως εκτιμούν οι ανακριτές δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Ωστόσο δεκάδες πληροφορίες που καταφθάνουν συνεχώς στα κέντρα επιχειρήσεων που έχουν στηθεί σε όλες τις πόλεις αξιολογούνται με αποτέλεσμα μέλη του ΕΑΟ και της ΜΜΑΔ να τρέχουν και να μην φθάνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ant1iwo.com τα απανωτά τηλεφωνήματα στην αστυνομία είναι ανώνυμα και δεν αποκλείεται να πρόκειται για άτομα γνωστά στον καταζητούμενο σε μια προσπάθεια παραπλάνησης της αστυνομίας.

Αφού την ίδια ώρα που πληροφοριοδότης έλεγε στην αστυνομία ότι θεάθηκε στην Πάφο, άλλος πληροφοριοδότης τον είχε δει στην επαρχία της Ελεύθερης Αμμοχώστου.

Σε μια εξέλιξη χθες μέλη του ΕΑΟ διενήργησαν έλεγχο στο χωριό Κοιλάνι σε σπίτι φιλικού προσώπου του Ονουφρίου χωρίς να εντοπίσουν οτιδήποτε.

Πηγή: ant1iwo.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου