Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Εφιάλτης! Κρατούσαν όμηρο 36χρονη και την εξέδιδαν στην πορνεία

- Την έφεραν στην Κύπρο για σερβιτόρα και την κλείδωσαν σε διαμέρισμα για να πηγαίνει με πελάτες
- Η γυναίκα το έσκασε από τους φερόμενους ως μαστροπούς της
- Την εντόπισαν στη Λάρνακα και τη μετέφεραν δια της βίας στη Λευκωσία όπου συνέχισαν να την εκδίδουν
- Χειροπέδες σε 21χρονο και 28χρονο για την υπόθεση

Μέλη της Αστυνομίας, μετά από καταγγελία ότι γυναίκα βρισκόταν κλειδωμένη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λευκωσία και εκπορνευόταν με απειλές, μετέβηκαν στο εν λόγω διαμέρισμα για έρευνα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, γύρω στις 12.30μ.μ. χθες, εντόπισαν 36χρονη, 28χρονο και 21χρονο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας για ανακρίσεις.

Σύμφωνα με γραπτή κατάθεση της 36χρονης, πριν από ένα μήνα περίπου, κλήθηκε στην Κύπρο από τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία φέρονται να της υποσχέθηκαν ότι θα της έβρισκαν δουλεία σε μπαρ, ενώ την οδήγησαν σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, όπου τελικά εκπορνευόταν.

Ακολούθως, όπως ανέφερε η ίδια, μετά την πάροδο πέντε ημερών έφυγε από το εν λόγω διαμέρισμα, ενώ στις 20/04/2014 εντοπίστηκε από τους δυο υπόπτους σε περιοχή της Λάρνακας και την μετέφεραν δια της βίας με το αυτοκίνητό τους στο διαμέρισμα στη Λευκωσία, όπου την εξανάγκαζαν να εκπορνεύεται έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ φέρονται να κατακρατούσαν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

Στη συνέχεια, ο 21χρονος και 28χρονος συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ύποπτοι φαίνεται να εμπλέκονται και σε υποθέσεις που αφορούν πλαστά λαχεία.

Πηγή: newsit.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου