Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Είδε τους μικρούς ο Καιάφας

Την ευκαιρία να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές των ομάδων U17,U15 της Ομόνοιας είχε ο Κώστας Καϊάφας καθώς τους έφερε να προπονηθούν υπό τις οδηγίες τους. 

Όπως αναφέρουν στην Ομόνοια αυτή ήταν απλώς μια πρώτη επαφή με την πρώτη ομάδα των κλιμακίων αυτών αφού η κίνηση «εντάσσεται στην προσπάθεια για αξιοποίηση - στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό – της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Σωματείου μας», όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.

Παράλληλα έπεται συνάντηση της διοίκησης με τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών:

«Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί απόψε (19:00) στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας/Αμμοχώστου, ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και εκπροσώπων από όλα τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της ομάδας μας.

Η συνάντηση εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας για τακτική και άμεση επαφή ανάμεσα σε Διοικητικό Συμβούλιο και στα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της ομάδας μας, ούτως ώστε μέσω του διαλόγου, της ανταλλαγής απόψεων και εισηγήσεων, να βγαίνει η πιο δυνατή η ΟΜΟΝΟΙΑ».

Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου