Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τρία άτομα υπό κράτηση για ναρκωτικά στην Πάφο

Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων, της εισαγωγέα ναρκωτικών ηλικίας 35 ετών και των φερόμενων παραληπτών 24 και 18 ετών, τα οποία είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, την εισαγωγή και διάθεση περίπου τριών κιλών κάνναβης, στην κυπριακή κοινωνία, σταμάτησε η Αστυνομία.

Τα ναρκωτικά προσπάθησε να εισαγάγει στην Κύπρο, 35χρονη, που έφτασε αεροπορικώς στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου. Ωστόσο, εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο φερόμενοι ως παραλήπτες των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.55μ.μ. χθες, αφίχθη στο αεροδρόμιο Πάφου, από τις Βρυξέλλες, 35χρονη, για την οποία υπήρχε συγκεκριμένη πληροφορία για μεταφορά ναρκωτικών. Η 35χρονη τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση και σε τελωνειακό έλεγχο που έγινε στις αποσκευές της, εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους δύο κιλών και 819 γραμμαρίων.

Η 35χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Στη συνέχεια και μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομίας, έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός των δύο φερόμενων παραληπτών των ναρκωτικών. Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 18χρονο, κάτοικοι Λευκωσίας, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο στη Λευκωσία, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει η παράδοση των ναρκωτικών.

- Source : http://www.tothemaonline.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου