Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ "κλείνει" τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσός - Λευκωσία για δύο ώρες

Την Τρίτη του Πάσχα και ώρα 18:00 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Λόγω του ότι εκείνη την ημέρα αναμένονται μαζικές επιστροφές στην Λευκωσία μετά τις γιορτές του Πάσχα, κατά την διάρκεια της Αστυνομικής σύσκεψης που έγινε για το παιχνίδι, η Αστυνομία στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους:

«Την Τρίτη του Πάσχα να αποφύγεται να χρησιμοποιήσετε τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσός προς Λευκωσία για τις ώρες 16:00 - 18:00».

Η απόφαση αυτή λήφθηκε για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος αφού αναμένεται αυξημένη κίνηση. Χιλιάδες οπαδοί εκείνη την ώρα θα ταξιδεύουν από Λεμεσό προς Λευκωσία.

Επίσης, όσοι θα πάνε γήπεδο οφείλουν να διαβάσουν τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.Ο αγώνας αρχίζει στις 18:00 και η Αστυνομία προτρέπει τους φίλαθλους να πάνε το συντομότερο στο γήπεδο, αρκετή ώρα πριν, για να μην υπάρξουν ουρές έξω από το ΓΣΠ.

Επιπλέον, σε ότι αφορά του οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, η Αστυνομία του καλεί να προσέλθουν στο ΓΣΠ από τα Φώτα Ορφανίδη και να αποφύγουν την διέλευση από τον αυτοκινητόδρομο.

source: http://www.tothemaonline.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου