Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Θάνατος και αμέλεια σε ΚΕΝΝΕL σκύλων στη Λεμεσό - Αποκρουστικές εικόνες

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν φιλόζωοι αντικρίζοντας την εικόνα που παρουσιάζει χώρος ο οποίος ενοικιάζεται από φιλοζωική οργάνωση στη Λεμεσό, που «φιλοξενούσε» ζώα τα οποία ζούσαν σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Σοκαριστικές ήταν οι εικόνες που παρουσιάζει η κατάσταση του χώρου, στον οποίο βρέθηκαν σκυλιά να ζουν το ένα πάνω στο άλλο, μέσα στα απόβλητα τους, να τρέφονται από αυτά και χωρίς μάλιστα να έχουν νερό για να πιούν.

Φιλόζωοι που ύστερα από πληροφορίες, επισκέφτηκαν το συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος ανήκει σε υπάλληλο του Δήμου Λεμεσού, για να εξετάσουν τι ακριβώς συνέβαινε, διαπίστωσαν ότι οι υπεύθυνοι είχαν αφήσει τα αδέσποτα στο έλεος του Θεού και ίσως να ήταν καλύτερα να παρέμεναν ελεύθερα στο δρόμο, παρά να ζουν σε ένα τέτοιο βρώμικο και ακατάλληλο περιβάλλον.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί πιο κάτω, βρέθηκαν και νεκρά σκυλιά, τα οποία είχαν αφεθεί στο χώρο για μέρες, προκαλώντας δυσοσμία και ασθένειες για τα υπόλοιπα ζώα που βρίσκονται εκεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο χώρος ενοικιάζεται από γνωστή "φιλοζωική" οργάνωση η οποία μάλιστα ασχολείται πολύ συχνά με εράνους για τα αδέσποτα.

Η Αστυνομία Λεμεσού εξετάζει την υπόθεση.
- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου