Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

Σύμφωνα με έγκυρες, αποκλειστικές και απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, γυναίκα Ιατρός η οποία εργάζεται στο Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου δεν υπάρχουν πολλές ειδικότητες, έκανε μαστογραφήματα ενώ ήταν ταυτόχρονα αναρρωτική άδεια και μάλιστα αμείφθηκε, με καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τις Υπηρεσίες της! 

Η διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου και το Υπουργείο Υγείας γνώριζαν φυσικά εκ των προτέρων το δόλο της Ιατρού και την συγκάλυψαν πλήρως! 

Μάλιστα, η εν λόγω Ιατρός συνηθίζει να στήνει στα ραντεβού τους ασθενείς της κάτω από τη μύτη της Διεύθυνσης του Γενικού και αντί να παρουσιάζεται στη δουλειά της στην ώρα της στις 8 το πρωί, πηγαίνει στις 11 π.μ.!! 

Και να ήταν μόνο αυτό, ''κανονίζει'' με ύπουλο και δόλιο τρόπο και πάντα σε συνεργασία με τις αρχές του Γενικού Νοσοκομείου και εργάζεται σχεδόν μόνον τα βράδια για να κερδίζει τις νυχτερινές υπερωρίες που αντιστοιχούν σε χιλιάδες ευρώ, τις οποίες πληρώνει από την τσέπη του ο φτωχός Κύπριος πολίτης και μάλιστα ελέω σοβαρής κρίσης που μαστίζει την Κύπρο!

Επιπρόσθετα, ψάξαμε κι άλλο το θέμα και όντως υπάρχουν και άλλοι γιατροί με παρόμοιας φύσεως ενέργειες, που αντιστοιχούν με ποινικό αδίκημα σοβαρού βαθμού!

Το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Οικονομικών, η Συντεχνία των κυβερνητικών Ιατρών ΠΑΣΥΚΙ και η νυν Κυβέρνηση τι έχουν αλήθεια να μας πουν επί τούτου; Μα ακριβώς, μια κυπριακή παροιμία μας τα λέει όλα: ''Χωρκόν που φαίνεται, κουλαούζον εν θέλει!'' Και τι δηλαδή, θα βάλουν τα χέρια τους, να βγάλουν τα μάτια τους! 

Και τα σκάνδαλα, δίνουν και παίρνουν ασύστολα στην καθόλα Άγια Νήσο μας!

Source: http://pena-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου