Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Για ένα διπλό όλο οφέλη

Ντέρμπι στην πρεμιέρα του β' γύρου για την Ανόρθωση, που αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο ΓΣΠ (15:00, PrimeTel). 

Η «Κυρία» ψάχνει την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι και αυτό θα προσπαθήσει να πράξει το μεσημέρι του Σαββάτου στο στάδιο της πρωτεύουσας. Με τυχόν νίκη θα ανοίξει τη ψαλίδα που τη χωρίζει από την Ομόνοια στους 5 βαθμούς και θα κλείσει με νίκη το 2013.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι στο οποίο δεν χωράνε προγνωστικά. Η Ανόρθωση έρχεται από «x» κόντρα στον Ερμή την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, καθώς μετά τις γιορτές δίνει άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, οπόταν θέλει να πάει Λεμεσό χωρίς απώλειες.

Εξάλλου, στοίχημα είναι για την ομάδα του Ζόρζε Κόστα να αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του φετινού μαραθωνίου, ενώ ο ίδιος ο Πορτογάλος γνωρίζει καλά πως ενδεχόμενο διπλό θα αυξήσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Αγωνιστικά η επιστροφή του Κάλβο είναι σημαντική για την ομάδα του, καθώς αναμένεται να βοηθήσει τον Κολαούτιστο σκοράρισμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3):
Βέγκα τερματοφύλακας, Ζόρζε - Παβίσεβιτς στο κέντρο της άμυνας, Δημητρίου - Αβραάμ στα άκρα, Μάκος στο χώρο του κέντρου ως ανασταλτικό χαφ, Αλέξα - Γκαρσία ως επιτελικοί μέσοι, Κάλβο - Φοφανά στα φτερά της επίθεσης και Κολαούτι στην κορυφή.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου