Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

SOS ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ

Αυξάνεται ο αριθμός των πολυτέκνων που ζητούν βοήθεια από την επαρχιακή οργάνωση πολυτέκνων Πάφου η οποία συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την τροφοδοσία των πολύτεκνων οικογενειών με κουπόνια για την αγορά τροφίμων.

Σύμφωνα με τον Λεόντιο Τσιέλεπο πρόεδρο της επαρχιακής επιτροπής, πέραν των 100 οικογενειών θα κάνουν φέτος Χριστούγεννα με τα δωροκουπόνια που τους δόθηκαν, ενώ άλλες 200 πολύτεκνες οικογένειες της επαρχίας Πάφου πέρασαν από τα γραφεία της επαρχιακής οργάνωσης πολυτέκνων και πήραν διάφορα τρόφιμα. Τρόφιμα, σημείωσε, θα δοθούν από τα γραφεία της επαρχιακής επιτροπής την Δευτέρα αλλά και την Τρίτη. 

 Πρόσθεσε επίσης, πως στην όλη προσπάθεια της στήριξης των Πολύτεκνων οικογενειών έχουν συνδράμει φέτος τόσο η Ιερά Μονή Αγίου Νεοφύτου η οποία παραχώρησε σε 30 πολύτεκνες οικογένειες δωροκοπόνια των 50 ευρώ το καθένα αλλά και το Πετρίδειο ίδρυμα, που έδωσε 50 κουπόνια των 50 ευρώ το καθένα, που ανέρχονται σε 2.500 ευρώ. 

 Ο κ. Τσιέλεπος ανέφερε πως η ανταπόκριση φέτος του κόσμου ήταν μεγάλη. Παραδέχτηκε ωστόσο, πως πολλές μεγάλες υπεραγορές έχουν αθετήσει την υπόσχεση τους να βοηθήσουν τις πολύτεκνες οικογένειες στην Πάφο αλλά και σε όλη την Κύπρο, και σημείωσε πως μόνο μια υπεραγορά στην Πάφο έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου