Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Χειροπέδες σε 16χρονο για διαρρήξεις και κλοπές στη Λάρνακα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου στη Λάρνακα για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ένας 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες για σωρεία υποθέσεων ληστειών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από πληροφορίες, άνδρες του Σώματος ερεύνησαν το σπίτι του ανήλικου στη Λάρνακα και εντόπισαν τηλεοράσεις, εκκλησιαστικές εικόνες και άλλα αντικείμενα, τα οποία όπως επιβεβαιώθηκε, κλάπηκαν πρόσφατα από Ιερό Ναό στα Κελιά και από οίκημα σωματείου στο Καλό Χωριό Λάρνακας.

Ο 16χρονος συνελήφθη και χθες προσήχθη ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του. Ωστόσο, επειδή ο ανήλικος ζήτησε νομική αρωγή από το κράτος αναμένεται να προσαχθεί εκ νέου σήμερα το πρωί στο Δικαστήριο, το οποίο και θα αποφανθεί κατά πόσον θα προφυλακιστεί για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων και ερευνών της Αστυνομίας.

Πριν από ένα χρόνο, ο 16χρονος μαζί με συνομήλικο του, βρέθηκε στο επίκεντρο επιχείρησης της αστυνομίας και καταδίωξης στη Λάρνακα, για σύλληψη του σχετικά με διάρρηξη κατοικιών στον Κόρνο και στη Μοσφιλωτή.

Πηγή: http://www.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου