Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΖΟΥΛΤΕ - ΑΠΟΕΛ 1-1 - Έφυγε με προβάδισμα

Με ένα ιδανικό σκορ που του αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς του ΓΣΠ, φεύγει ο ΑΠΟΕΛ από το Βέλγιο, με τους γαλαζοκίτρινους να μένουν στο 1-1 με την Ζούλτε Βάρεγκεμ, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα
Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά του παιχνιδιού, ο ΑΠΟΕΛ άρχισε σιγά-σιγά να επιβάλλει το ρυθμό του. Έδειχνε ότι ήταν θέμα χρόνου να μπει στην περιοχή της Ζούλτε Βάρεγκεμ και να απειλήσει την εστία της.

Εκεί που φαινόταν, όμως, τα πράγματα να είναι στα μέτρα των γαλαζοκίτρινων, η Ζούλτε Βάρεγκεμ κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 21’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν με συρτή μπαλιά ο Αζάρ, έστειλε την μπάλα μπρος τον Μαλαντά ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Τον έριξε…
Το τέρμα αυτό ενήργησε αρνητικά για την ομάδα της Λευκωσίας που έχασε το ρυθμό της και δεν μπορούσε να βγει σωστά μπροστά. Δεν κινδύνεψε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως έχασε τη φρεσκάδα της και δεν είχε τις λύσεις για να βγει μπροστά και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Δοκάρι ο ΑΠΟΕΛ
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι γαλαζοκίτρινοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και έχασαν δύο απανωτές ευκαιρίες με τον Χαραλαμπίδη στο 46’ και τον Βινίσιους στο 48’. Με το πέρας του δεκαλέπτου οι Βέλγοι κατάφεραν να κοπάσουν το ρυθμό του ΑΠΟΕΛ, που βρήκε όμως την καλύτερη του ευκαιρία στο 61’, όταν μετά από μπαλιά ο Σέρινταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρια και έφυγε έξω.

Κύλησε στο 1-0
Με τον ΑΠΟΕΛ να ρίχνει ταχύτητες και να μην βρίσκει τρόπους να απειλήσει στα τελευταία λεπτά, το παιχνίδι κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων που έδειχναν ευχαριστημένοι στο 1-0. ΟΙ γαλαζοκίτρινοι έδειξαν διάθεση για να φύγουν με τέρμα από την έδρα του αντιπάλου, όμως όσο το χρονόμετρο πλησίασε το 90’ τόσο έμεναν από δυνάμεις.

Αλεξάνδρου στο 88’
Στο πρώτο ημίχρονο η πλάτη του γύρισε την πλάτη, όμως στο τέλος φάνηκε να είναι υπέρ του. Στο 88’ ο Πάρντο έσωσε την ομάδα του στο πλασέ του Νάεσενς, ενώ στην επαναφορά ο Τραϊκόφσκι σημάδεψε το δοκάρι και έφυγε έξω. Στο ελεύθερο του Πάρντο, η μπάλα πήρε τροχιά για την αντίπαλη εστία, ο Αλεξάνδρου ακολούθησε την πορεία της και με ψηλοκρεμαστό σουτ κέρδισε τον Μπόσουτ για να γράψει το τελικό 1-1.

Σκόρερ: 21’ Μαλαντά / 88’ Αλεξάνδρου

Κίτρινες: Νάεσενς / Μπενασούρ

Συνθέσεις:
Ζούλτε Βάρεγκεμ (Φ. Τουρί): Μπόσουτ, Ντε Φο, Ντάπλους, Νταένε, Βερμπούμ, Μαλάντα, Σκούλασον, Νάεσενς, Κόντε, Αζάρ (72’ Τραικόφσκι), Λεγέ

ΑΠΟΕΛ (Π. Σέρτζιο): Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Ντα Σίλβα, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες (60’ Μπενασούρ), Χαραλαμπίδης (79’ Αλεξάνδρου), Αλωνεύτης, Σέρινταν (72΄Μπούντιμιρ)

Διατητής: Μάριο Σταχόνια
Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου