Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Προαναγγέλθηκε η έναρξη της 52ης Γιορτής του Κρασιού

Οι συνθήκες που διέρχεται ο τόπος θέλουν τη φετινή Γιορτή του Κρασιού, που θα αρχίσει στις 29 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο Δημόσιο Κήπο της Λεμεσού, να στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα, αυτό της αισιοδοξίας, της αποφασιστικότητας, αλλά και της στήριξης των κυπριακών προϊόντων, δήλωσε ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου.

Σε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την 52η Γιορτή του Κρασιού, ο Ανδρέας Χρίστου ανέφερε πως, παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις αντιξοότητες, όλοι οι εμπλεκόμενοι δίνουν και φέτος το παρών τους.

Στα πλαίσια της Γιορτής θα λειτουργήσουν τέσσερα περίπτερα των κυπριακών οινοβιομηχανιών, όπως και πολλά, περιφερειακών οινοποιείων της Λεμεσού, αλλά και της Πάφου. Οι διοργανωτές υπόσχονται στους επισκέπτες 10 ευχάριστες βραδιές κεφιού και διασκέδασης στον Δημόσιο Κήπο, με κρασί και τα συνοδευτικά του προϊόντα σε προσιτές τιμές και με εγγυημένη την ποιότητά τους, μετά από τους απαραίτητους υγειονομικούς ελέγχους.

Κι εφέτος το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θεωρείται αναβαθμισμένο, με δρώμενα επί των τεσσάρων σκηνών του Δημοσίου Κήπου και με αποκορύφωμα την παρουσία στη Γιορτή της δημοφιλούς ελληνίδας τραγουδίστριας Κατερίνας Κούκα, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Τα εγκαίνια της 52ης Γιορτής του Κρασιού θα τελέσει την ερχόμενη Πέμπτη, 29 Αυγούστου στις 8, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης.

Source: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου