Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, το Σαββατοκύριακο, καθώς και την ερχόμενη Δευτέρα, θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο τις απογευματινές ώρες θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, ενώ σύντομα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα νότια παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια, και στους 25 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο τις απογευματινές ώρες θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο κατά το τριήμερο.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου