Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ταξίδια με 30% μειωμένα ναύλα σε 15 προορισμούς ανακοίνωσαν οι Κυπριακές Αερογραμμές

Με την πρωτοβουλία αυτή, οι Κυπριακές Αερογραμμές αφενός δείχνουν για ακόμα μια φορά την ευαισθησία τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και αφετέρου στηρίζουν τους πολίτες σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.Μοναδικές ευκαιρίες για ταξίδια σε δημοφιλείς προορισμούς, με πολύ χαμηλές τιμές, προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές. Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρία, η πρόσφορα ισχύει για κρατήσεις από τη Δευτέρα 8 μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου για ταξίδια τα οποία θα αρχίζουν από την 1η Σεπτεμβρίου και θα μπορούν να ολοκληρώνονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013 με σημείο αναχώρησης το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους και με σκοπό να συνεισφέρουν από την πλευρά τους στη μείωση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης πάνω στους πολίτες, οι Κυπριακές Αερογραμμές προχώρησαν σε μια πρωτοποριακή κίνηση που αφορά όλο το ταξιδιωτικό κοινό και εκτείνεται σε ολόκληρο το δίκτυό της.

Συγκεκριμένα, οι Κυπριακές Αερογραμμές μειώνουν τα ναύλα των πτήσεων τους κατά 30% σε 15 ελκυστικούς προορισμούς της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, από το Σεπτέμβριο μέχρι το τέλος του 2013 για ταξίδια μετ επιστροφής που ξεκινούν από την Κύπρο.

Την καταπληκτική αυτή προσφορά μπορούν να αξιοποιήσουν όσοι κάνουν τις κρατήσεις τους από τη Δευτέρα 8 μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου , με τελευταία ημέρα έκδοσης τη 15η Ιουλίου 2013, για ταξίδια τα οποία θα αρχίζουν από την 1η Σεπτεμβρίου και θα μπορούν να ολοκληρώνονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013 με σημείο αναχώρησης το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, οι Κυπριακές Αερογραμμές αφενός δείχνουν για ακόμα μια φορά την ευαισθησία τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και αφετέρου στηρίζουν τους πολίτες σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.

H πολύ ελκυστική αυτή προσφορά είναι για ναύλους μετ’ επιστροφής και ισχύει για τους ακόλουθους δεκαπέντε προορισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο (Heathrow) Παρίσι, Ρώμη, Σόφια, Φραγκφούρτη, Μόναχο, Ζυρίχη, Άμστερνταμ, Μόσχα, Ηράκλειο, Βιέννη, Τελ Αβίβ και Βηρυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις στο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης των Κυπριακών Αερογραμμών στο τηλέφωνο 80000008, στα κατά τόπου γραφεία μας, ή μέσω της ιστοσελίδας cyprusair.com. Επίσης μπορούν να απευθύνονται στα ταξιδιωτικά γραφεία και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Πηγή : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου