Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Οι Αελίστες ζήτησαν πρωτάθλημα... (pics)

Πάνω από χίλιοι φίλοι της ΑΕΛ έδωσαν το παρών τους στο καθιερωμένο fun day της ΑΕΛ που διοργανώθηκε στον προαύλιο χώρο του Νίκος Σολομωνίδης και του Yellow Pride Café.

Οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων αφού αποθέωσαν τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, όπως ήταν αναμενόμενο ζήτησαν την κατάκτηση του τίτλου.

Τα συνθήματα και τα βεγγαλικά έδιναν και έπαιρναν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας αλλά και νέος κόουτς Λίτο Βιντιγκάλ πήραν μια πρώτη γεύση από την τρέλα των φίλων της ΑΕΛ.

Όσον αφορά την εκδήλωση πρώτα στο βάθρο ανέβηκαν τα παιδιά της ακαδημίας ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των δύο νέων στολών της ομάδας της Λεμεσού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Σοφοκλέους ζήτησε υπομονή και στήριξη από τον κόσμο ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα είναι δυνατή: «Πάμε για ένα νέο ξεκίνημα. Θέλω να είστε κοντά στην ομάδα και να έχετε υπομονή. Mας δίνει δύναμη που είστε απόψε εδώ. Είμαστε υπόχρεωμένοι να πάρουμε την ΑΕΛ εκεί που το αξίζει. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Την χρονιά που πέρασε οργώσαμε τα γήπεδα της Ευρώπης, ήταν ενδιαφέρον χρονιά που όμως δεν τελείωσε όπως εμείς θα θέλαμε. Προχωράμε μπροστά, έχουμε μια ικανή και δυνατή ομάδα».

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Λίτο Βιντιγκάλ τονίσε ότι είναι περήφανος που θα εργαστεί για τον σύλλογο και ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη: «Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Θέλω να ξέρετε πως νιώθω περήφανος που θα εργαστώ σ' αυτό τον σύλλογο».

Ακολούθησε η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών και η αρχή έγινε με τους έξι νεαρούς: Α. Χρίστου,Ν. Νεοφύτου, Χρ, Εμανουήλ, Ε. Γεωργίου, Κρ. Αντρέου και Αν. Κυριάκου.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στο βάθρο και όσοι βρίσκονται ήδη στην Κύπρο. Έτσι αποθεώθηκαν οι νεοφερμένοι Ρομέρο Φερκρουζ και Γκουιάμι και οι παλιοί Θεοφίλου, Ελευθερίου, Εντμάρ, Έμπο, Οχένε, , Μοντέιρο, Σα, Σακέττι και Μπεμπέ.

Παρουσιάστηκαν αλλά απουσίαζαν οι Αμεσσάν, Γκαούτσο, Κάσσιο, Ταρτζίνιο, Μάριος Νικολάου, Βοού, Ουόν, Αιρόσα, Καρλίτος, Ντεντέ.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy


 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου