Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Από τη Βραζιλία (πιθανόν) ο αντί-Σοάρες

Είναι γνωστό ότι η ομάδα του «λαού» έχει εδώ και καιρό μπει στη διαδικασία εξεύρεσης αμυντικού χαφ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Μάρκο Σοάρες, ο οποίος την έχει ήδη κάνει για τη Δυτική Αφρική και την Αγκόλα συγκεκριμένα.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του τριφυλλιού στο πρόβλημα αυτό έχουν βρει τη λύση στο πρόσωπο του Σέρτζιο Πάολο Νασιμέντο Φίλιο πιο γνωστός ως Σερτζίνιο. Πρόκειται για 25χρονο (27/4/1988) Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή οποίος τούτη τη περίοδο αγωνίζεται στη Μπραγκαντίνο ομάδα Β κατηγορίας της Βραζιλίας.

Ο Σερτζίνιο έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στη Βραζιλία αφού βγήκε από τη χώρατου μόλις πέρσι όταν μεταγράφηκε στην Αλ Ιτιχάντ, ομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Φέτος έχει αγωνιστεί 25 φορές με μαυρόασπρα της Μπραγκαντίνο ενώ δημοσιεύματα τον έφεραν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο, μεγαλύτερων ομάδων της χώρας χωρίς όμως να έχει προκύψει κάτι το ιδιαίτερο.

Πάντως η περίπτωση του παίκτη θα προχωρήσει μόνο σε περίπτωση που δώσει τη συγκατάθεση του ο Γκούτμαν ο οποίος θα ενημερωθεί μεταξύ άλλων και για το συγκεκριμένο παίκτη από τα μέλη της διοίκησης. Σε περίπτωση που ο Ισραηλινός αναλάβει και δώσει το οκ για τον Σερτζίνιο, τότε ο 25χρονος Βραζιλιάνος θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει το βαρύ φορτίο να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά τη φυγή του Μάρκο Σοάρες.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου